29 mrt 2015

PUPA | SPORTY CHIC REVIEW & SWATCHES

De Sporty Chic lente collectie van Pupa is net iets anders dan wat ik gewoon ben van dit Italiaanse merk. Vanwege de afkomst zit er steeds wel een vleugje Italiaanse klasse in de collecties verwerkt. Ditmaal is de productlijn over een andere boeg gegooid met als resultaat een urban runway collectie. Net een tikkeltje vlotter, speelser en met de nadruk op pastel. Ik testte de Gummy Matt nagellak en het Graphic Eyeshadow palet uit.


Het Graphic Eyeshadow palet in Art Fair bevat vijf complementaire tinten die uitstekend van kwaliteit zijn. De oogschaduws zijn zacht, brengen makkelijk aan op het ooglid en zijn voorzien van een goede kleurpigmentatie. Het palet bestaat hoofdzakelijk uit glanzende oogschaduwen. Een complete look gebaseerd op louter deze kleuren is misschien een tikkeltje teveel van het goede. Maar gecombineerd met een donker matte oogschaduw en een zwarte eyeliner krijg je een leuke, speelse lente look. Zeker de lila, licht roze en het koraal weten mij te bekoren. Waarbij ik de laatste oogschaduw ook regelmatig gebruik als blush. 
 

Het valt op, je ziet bij heel veel merken matte nagellak dit voorjaar. Ook Pupa koos voor de matte look op de nagels. Gummy Matt nagellak in de kleur Aqua Green is een tof pastel kleurtje met een opake dekking na drie laagjes. De nagellak brengt fijn aan dankzij het kwastje, maar ik heb het nogal lastig met de kleur streepvrij aan te brengen. Een derde laagje zorgt voor de perfecte dekking zonder strepen. Als je net als mij, niet gek bent op matte nagels kan je steeds een glanzende topcoat aanbrengen. Op deze manier transformeer je een matte into een glanzende nagellak.

drie laagjes nagellak zonder topcoat

Ter inspiratie vind je hieronder een tutorial van de Pupa make up artist Giorgio Forgani. Waarbij hij een complete look maakte gebaseerd op de Sporty Chic lente collectie.

  


Voor een verkooppunt bij jou in de buurt mail naar info@neolabo.be
Pupa Graphic Eyeshadow palette - 19.35 euro
Pupa Gummy Mat nagellak 5 ml - 6.60 euro
Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

8 opmerkingen:

 1. Super goede pigmentatie in dat oogschaduw palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van de metallic finish van de oogschaduw want de kleuren spreken me wel aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De nagellak vind ik mooi. De kleurtjes uit het palette zijn niet echt mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een leuk paletje voor de lente en zomer ! De nagellak is ook wel mooi :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh My, wat een pareltje is dit palette....de kleuren zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond de kleuren erg mooi, maar écht niets voor mij helaas..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de roze, de lila en de koraalkleurige oogschaduw wel leuk. En deze heb ik ook al regelmatig gebruikt. De overige twee zijn ook iets minder mijn ding.

   Verwijderen