9 mrt. 2015

MY BEAUTY TREASURES FEBRUARI 2015

De maand februari is voorbij. Ik zet graag mijn Beauty Treasures oftewel favorieten van de voorgaande maand op een rijtje. Meestal beperk ik mij tot vijf producten, maar daarin ben ik deze keer niet geslaagd. 


Nivea verstevigende Q10 bodylotion voor onder de douche
In het verleden heb ik meermaals mijn liefde voor de Nivea bodylotions voor onder de douche gedeeld hier op mijn blog. Deze verstevigende Q10 variant is de nieuwste telg in het Nivea assortiment. De gele Q10 capsules (bolletjes) bevatten co-enzyme voor een steverige en meer elastische huid. In contact met warm water "exploderen" de bolletjes en komen de werkstoffen vrij. Een verstevigende werking heb ik niet meteen opgemerkt, maar het product is wel fijn en werkt hydraterend. Het menthol extract werkt verfrissend en verkoelend. Dit aspect lijkt mij mooi meegenomen richting de zomer.

Head & Shoulders shampoo Glad & Zijdezacht
Sinds een paar weken heb ik last van roos. Plots, ik aarzelde niet en zocht mijn toevlucht bij Head & Shoulders. In de hoop dat mijn probleem opgelost geraakt. Na een vijftal keren gebruiken, merkte ik verbetering. Ik heb nog steeds roos, maar minder. Sinds februari zijn deze extra girly verpakkingen te koop. Dezelfde formula, maar met een vleugje glamour. De geur is lekker en laat mijn haren lang fris ruiken. Kérastase K Chronologiste preshampoo
Het meest luxeuze product dat ik deze maand ontdekt heb, is ongetwijfeld deze Kérastase preshampoo. Het is een ontgiftende scrub voor je hoofdhuid waarbij de gouden textuur met fijne micropartikels in alle zachtheid mijn hoofdhuid reinigen. Het gevoel is zalig. De prijs (36 euro) wat je hiervoor betaald is niet goedkoop, maar je krijgt waar voor je geld. Nadien kan je gewoon overgaan tot het wassen van je volledig haar.

Hugo Boss HUGO Woman eau de parfum
Deze nieuwe geur van Hugo Boss is een fruitig bloemenparfum met een tikkeltje een jongensachtige twist. Je mag nog een uitgebreide review verwachten, maar dit is de geur die ik het meest gedragen heb de afgelopen maand. Terecht, want de houdbaarheid is ook super.


Bourjois 1 Seconde Berry Important Person
Februari was overheersend een koude, regenachtige maand. Te samen met mijn typische winterkleding droeg ik op mijn nagels graag deze dieppaarse nagellak van Bourjois. Het typisch brede kwastje brengt makkelijk aan en dekt mooi nadat je twee laagjes lak aanbrengt.

Sisley Phyto Lip Twist (review)
Recent ontdekt, maar meteen gebombardeerd tot favorieten zijn de Sisley Phyto Lip Twist. Mijn review hierover verscheen enkele dagen geleden. Berry is een prachtige kleur die mooi samen past met de Bourjois nagellak. Op de dagen dat ik snakte naar de lente, koos ik regelmatig voor de kleur Coral.


Jane Iredale oogschaduwpalet en jelly jar gel eyeliner (review)
Het is niet de eerste keer dat je Jane Iredale ziet voorbij komen in mijn Beauty Treasures favorieten artikels. De producten zijn kwalitatief goed en gewoon fijn in gebruik. Beiden behoren toe tot de lente look van Jane Iredale Country Weekend. Het oogschaduwpalet leent zich voor het maken van diverse ooglooks. De gelliner is niet meteen de meest gepigmenteerde liner die ik al geprobeerd heb, maar de kleur is fantastisch. 


Ook The Body Shop Smoky Poppy Seed scrub is een aanrader en een terechte favoriet! Je ziet deze scrub niet op de foto's terugkomen, maar desondanks heeft deze veel liefde en aandacht gekregen van mij de afgelopen maand.

Wat zijn jouw favorieten van de maand februari?

Beauty Treasures  

9 opmerkingen:

 1. Wat een fijne producten lijken me dit! In februari droeg ik vooral mijn Mexx parfum :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Sisley Phyto lip twists zien er zo leuk uit, die ga ik zeker ook eens proberen.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die bourjois nagellak heb ik ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben super benieuwd naar die Sisley-producten! Denk dat ik ze zelf eens van dichterbij ga bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat Jane Iredale ziet er goed uit, hier lees je niet zo veel over :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jane Iredale is inderdaad niet zo'n heel bekend merk, wie weet verandert dit nog ;-). Maar ze hebben zeker en vast leuke producten.

   Verwijderen
 6. Coral is eeeeecht een mooie kleurtje, zucht... :-) Je Jane Iredale palet ziet er ook super uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke favorieten! Vooral die mooie nagellak kleur. En je palette is ook super mooi!

  XO naomi @ Naomi in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat jane irredale paletje en liner ziet er zoooooo mooi uit , nog nooit dit merk geprobeerd. Misschien moet ik dit maar eens doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen