7 mrt 2015

ACHTER DE SCHERMEN | BLUSH ACADEMY STYLING- & BEAUTYDAG

Afgelopen zaterdag was ik aanwezig op de eerste Blush Styling- & Beautydag die georganiseerd werd door Blush Academy & Agency voor bloggers, pers en BV's. Het was een ontzettend leuke dag en geef nu toe, welke vrouw houdt niet van fashion én beauty?

Je mag deze Styling- & Beautydag beschouwen als een workshop waarbij je in de voormiddag stylingsadvies en tips krijgt rond garderobeplanning, effecten van kleuren, stijltips, ... . In de namiddag kom je alles te weten over wat houdt een goede huidverzorging precies in en leer je een mooie dagmake up aan te brengen. Alles onder deskundige begeleiding van Palmira Proietti (styliste en make up artist) en Caroline Rigo (make up artist). 

moodboards maken

Wat vond ik er van? De voormiddag was voor mij heel vernieuwend. Ik vond het fantastisch om te ontdekken wat 2015 op gebied van trends in petto heeft. De marsala trend is for sure iets waar ik aan ga meedoen! Ook  de effecten van kleuren op personen was een ware ontdekkingstocht voor mij. Je wordt ook persoonlijk begeleid en je krijgt tips welk figuur je hebt, welke kleuren jou flatteren, ... . 


Na een lekkere lunch (spaghetti bolognaise) startte de make up workshop. Caroline Rigo legde stap voor stap uit hoe je met make up jezelf mooi kan maken. De beauty workshop was voor mij niet heel vernieuwend. Ik ben dagelijks bezig met make up, ik heb een diploma in de sector en experimenteer veel met nieuwe merken/producten vandaar dat de tips en tricks mij al bekend in de oren klonken. Doch, iedereen leert van anderen en zo ontdekte ik een leuke methode om ombré lips te creëren met behulp van een lippotlood en lipstick. Voor wie is de beauty workshop wel een aanrader? Als je pas start met make up (een newbie), graag eens een andere methodiek aanleert of gewoon een leek bent op gebied van make up. Dan is deze namiddag ongetwijfeld een oplossing voor al jouw problemen op gebied van make up. Tussendoor krijg je uiteraard ook weer persoonlijk advies. Mij viel meteen de Limburgse gastvrijheid op en natuurlijk is een Blush goodiebag krijgen extra plezant.  


Palmira en Caroline
 
Zin om zelf ook deel te nemen aan de Blush Styling- & Beautydag, hou dan de Blush facebook pagina in de gaten. De dag start om 9 uur en loopt af om half 4 in de namiddag (159 euro). Voorts kan je ook terecht bij Blush Academy voor professionele opleidingen.

Beauty Treasures

4 opmerkingen:

 1. Lijkt me wel leuk, vooral dat kleuradvies :) Caroline geeft geloof ik les in de wellness academie, haar naam komt me bekend voor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik volg de make-up artist opleiding bij Blush en kan er eigenlijk alleen maar positief over zijn! Zowel Palmira als Caroline weten echt waar ze het over hebben en ze betrekken iedereen heel goed bij de les, zeker weten de beste visagielessen die ik al gevolgd heb. :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je bij Blush een opleiding volgt! Ik ben ervan overtuigd dat beiden het erg professioneel aanpakken!

   Verwijderen