5 mrt 2015

SISLEY | PHYTO LIP TWIST REVIEW, SWATCHES & LOOK

De XXL lippotloden zijn al enkele jaren op rij een giga succes. Eind vorig jaar lanceerde Sisley de Phyto Lip Twist in zes verschillende kleuren. De succes story van 2014 zet zich verder dit voorjaar. Het assortiment wordt uitgebreid met drie nieuwe, stralende tinten. Ik testte enkele Phyto Lip Twist kleuren uit. Benieuwd naar mijn review?

Berry - Coral
Chestnut - Candy


Het eerste wat in het oog springt is de leuke verpakking. Je kan niet naast de vrolijke zebraprint kijken. Dankzij de handige twist it up verpakking dien je nooit je lippotlood te slijpen. De Phyto Lip Twist combineert kleur met verzorging én glans. De smeltende textuur op de lippen hydrateert en strijkt de lippen glad voor een extra comfortabel gevoel. Het comfort wordt geboden door phytosqualane (een extract uit olijfolie) terwijl harsextracten uit commiphora de lipcontour lichtjes opspant. Filmvormende glanzende polymeren zorgen voor de goede houdbaarheid. Sommige tinten (vooral Berry en Chestnut) stainen de lippen. Na het verdwijnen van de glans blijft alsnog een lichte waas aan kleur over. 


De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig. De ene tint al wat meer geschikt voor het voorjaar dan de andere. Alhoewel, dit allemaal afhankelijk is van jouw eigen persoonlijke voorkeur. Over geuren en kleuren kan veel gediscussieerd worden. Mijn favoriet is ongetwijfeld Candy doordat de kleur erg draagbaar is en toch geschikt is om te gebruiken bij een avondlook. 


Coral is een toppertje voor de zomer. Persoonlijk vind ik mezelf nog te bleek om deze kleur te kunnen dragen. De combinatie van de Phyto Lip Twist in Coral met een zongebruinde teint zal wellicht tot een subliem resultaat leiden.


Chestnut past perfect in de 90's lip look die nu enorm populair is dankzij Kylie Jenner. Voor sommigen wat gewaagder en meer edgy.


Tot slot testte ik de kleur Berry uit. Deze tint is niet nieuw, de bovenstaande drie kleuren daarentegen wel. Een klassiek fushia roze kleur die het ieder seizoen goed doet. Love it!


De Phyto Lip Twists zijn niet goedkoop. Je betaalt namelijk 35 euro per jumbo lippotlood, maar je krijgt wel een kwalitatief goed lipproduct in de plaats. De kleuren zijn leuk en voelen enorm comfortabel aan op de lippen. Ik zou zeggen: "Sisley, meer van dat!".

Sisley Phyto Lip Twist is verkrijgbaar bij de parfumerie in 9 tinten. 35 euro per stuk.


Beauty Treasures

7 opmerkingen: