11 mrt 2015

GIVENCHY | COLORECREATION COLLECTIE REVIEW, SWATCHES & LOOK

De uitstraling van het merk Givenchy is wat stoerder. Perfect passend bij een coole rock chick. Op het moment dat je denkt, dat je het allemaal gezien hebt, lanceert Givenchy hun lente look. Een speelse, ultra vrouwelijke collectie waarbij je stilletjes mag weg mijmeren naar je kindertijd. COLOreCREATION, zo heet hun nieuwste collectie, bevat veel kleur en is speels en vrolijk. 


De eyecatcher uit de lente collectie is ongetwijfeld Le Prisme Visage Color Confetti. Een poeder op basis van natuurlijke mica verrijkt met verhelderende parelmoerdeeltjes. Tekenen van vermoeidheid worden op subtiele wijze gecamoufleerd en de teint wordt levendiger. Buiten het feit dat het poeder bijzonder prettig in gebruik is, kan je wel stellen dat dit een collectors item is. De verpakking is niet alleen leuk om te zien. Het nodigt je uit om 's morgens (al is het maar voor even) het kind in jezelf naar boven te halen. De combinatie van dit poeder met zonlicht zorgt voor een prachtige verspreiding van het licht over je volledig gelaat. 


Dikke oogpotloden in opvallende kleurtjes gebruik ik graag voor mijn ogen te accentueren. De Color Kajal in de kleur Violet Création is een oogschaduwpotlood met een crèmige textuur. Je kan het zowel aanbrengen als oogschaduw op je ooglid, onder je oog als accent of als oogpotlood op je waterlijn. De houdbaarheid op de waterlijn is minder vanwege de romige textuur. Als je wil dat de Color Kajal de hele dag/nacht blijft zitten, fixeer je de kleur best met een gelijkaardige tint oogschaduw. Bij de aankoop van een Color Kajal krijg je gratis een Givenchy slijper. Handig en vooral mooi meegenomen! 


Voor onderstaande look gebruikte ik de Color Kajal in de kleur Violet Création als accentkleur zowel langs mijn bovenste wimperrand als langs de onderste. Waarbij ik over het gehele bewegende ooglid een lilakleurige oogschaduw aangebracht heb.


De look hieronder is wat gewaagder en speelser vanwege de combinatie tussen paars en goud/geel. Na een tweetal uurtjes is het meeste van mijn waterlijn verdwenen.


Ik blijf een lipgloss meisje in hart en nieren. De Gelée d'Interdit in de kleur Orange Distraction is een lipgloss met een beetje kleur. Verwacht geen intens gepigmenteerde lipgloss, maar een transparante kleur waarbij de nadruk vooral ligt op glans. 

Le Prisme Visage Color Confetti - Color Kajal - Gelée d'Inderdit

Givenchy kiest voor een matte finish op de nagels. Desondanks dat ik niet houd van matte nagellak, vind ik Le Vernis Givenchy Rose Evocation het proberen waard. De barbie roze kleur staat onwijs mooi in combinatie met een gebruinde teint. Voor diegenen die niet houden van de finish, maar de kleur leuk vinden. Je kan steeds een glanzende topcoat gebruiken om je manicure mee te verzegelen. 



Exclusief te koop bij Ici Paris XL.
Le Prisme Visage Color Confetti - 53.50 euro
Gelée d'interdit  - 30 euro
Color Kajal - 22 euro
Le Vernis Givenchy - 23.50 euro

Beauty Treasures

4 opmerkingen:

  1. Dat poeder met die bolletjes ziet er prachtig uit, echt iets voor op de make-up tafel. Ik vind je ooglook ook erg mooi, paars staat je erg goed vind ik :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow de poeder ziet er zo mooi, zowel de verpakking als het product zelf. Je hebt ook een erg mooie ooglook gemaakt!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zal in herhaling vallen, maar wat is de poeder mooi !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die poeder ziet er super uit!
    Mooie look heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen