15 nov 2014

DEBORAH MILANO | CC CREAM 8 IN 1 GETEST

De hele hype rond CC creams is totaal aan mij voorbij gegaan. Ik ben gestopt met de trend te volgen nadat zo wat ieder merk op de proppen kwam met een eigen BB cream. Toch zwichtte ik om mijn eerste CC cream uit te proberen. Deborah Milano wist mijn aandacht te trekken met het feit dat deze 8 in 1 werking zorgt voor de nodige tijdsbesparing in de ochtend. Ik hou van multitasken en als mij dat bovendien enkele luttele minuten 's morgens bespaard ben ik direct om. 


Deze 8 in 1 CC cream belooft:
1. je huid glad te maken en te verzachten
2. corrigeert
3. egaliseert de teint
4. hydrateert
5. beschermt
6. voedt
7. werkt liftend
8. heeft een antioxidant werking

De nodige verwachtingen worden gecreëerd. In eerste instantie lijkt het alsof dit een poeder is, maar het is wel degelijk een crème. Ik was zelf heel erg benieuwd naar de egaliserende, hydraterende, beschermende en voedende elementen van deze CC cream. Want  compact foundations zijn tricky voor mij. Ze zijn erop of eronder. Gelukkig is de formule verrijkt met hyaluronzuur, een mix van vitamine A, C, E, omega 3 en 6, mosqueta rozenbottelolie, mimosa, jojoba- en zonnebloemolie en een SPF 20.


Voor ik van start ga, bevochtig ik het (bijgeleverde) sponsje zodat er geen onnodig product geabsorbeerd wordt. Het aanbrengen gaat makkelijk dankzij de romige textuur die zich overigens ook heel mooi laat blenden. Bijwerken doe ik even met mijn vingertoppen zodat alles er egaal uit ziet. Droog voelt deze crème niet aan, integendeel. De finish is niet compleet mat, maar heeft een subtiele satijn glans. 

Als je een lichte hand gebruikt, kan je deze CC cream redelijk transparant aanbrengen zodat je huid kan doorschemeren, iets waar ikzelf wel van houdt. Maar als het meer mag zijn, kan je zonder moeite met het sponsje de dekking opdrijven tot medium. 


De houdbaarheid vind ik goed. Zelf heb een normaal tot gemengde huid waarbij ik doorheen de dag nauwelijks last heb van een glimmende huid. Natuurlijk voor een event, feestje, etentje, ... poeder ik wel voor de zekerheid even af. 

Deze Deborah Milano CC cream heeft mij aangenaam verrast. Ik had niet verwacht dat ik dit product interessant ging vinden. De combinatie tussen verzorging en make up vind ik prettig. De kleur die je op de foto's ziet, is de tint 02 Beige. Voor ik op vakantie vertrok, matchte deze perfect bij mijn huid. Op dit moment had ik liever een tintje donkerder gehad, maar gelukkig is er bronzer to the rescue.


Deborah Milano is verkrijbaar bij Galleria Inno. 
CC cream - verkrijgbaar n 4 tinten - 13.50 euro

Beauty Treasures

1 opmerking: