20 okt. 2014

ICI PARIS XL HAUL

Een paar weken terug kreeg je 21% korting bij Ici Paris XL. Ondanks dat ik niet meteen iets nodig had, besloot ik toch een bestelling te plaatsen. De combinatie liefde voor beauty en korting kan soms tot pijnlijke taferelen leiden voor de portemonnee... . Benieuwd naar mijn haul?


Een poos terug ontdekte ik dankzij een luxe sample de eau de parfum van Lavin Eclat d'Arpège. Intussen gebombardeerd tot één van mijn favorieten. De geur is fris en licht tegelijk, maar blijft anderzijds vrij lang hangen. Een uitgebreide review mag je hier zeker nog over verwachten.


Daarnaast bestelde ik een travelsize set van Qiriness met daarin enkele producten om uit te proberen. Helaas valt dit setje een beetje tegen. Niet zo zeer wat erin zit, maar wel het formaat. Sommige producten zijn echt gewoon sample size formaat... . Perfect om kennis te maken met de producten, maar ik ben zeer benieuwd of ik hier ook werkelijk een vakantie op overleef. To be continued... ! Alle producten zijn nieuw voor mij behalve het Qiriness micellaire water. Daar heb ik een fullsize formaat reeds van opgemaakt. Fijn product!

samples

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

 1. I luuuuuve Qiriness! Die sauna visage is awesoooome!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke haul :) Ik was daarnet even aan het 'flippen' , ik vond je site niet meer, had het koppelteken vergeten te typen :$ .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps, mijn blog is nog steeds gewoon online :-) geen paniek :D!

   Verwijderen