20 nov. 2014

DR. BRANDT | DARK CIRCLES AWAY OOGSERUM

Sommige producten wil je zo graag leuk vinden, maar het gaat gewoon niet. Het oogserum Dark Circles Away van Dr. Brandt is er zo eentje. Zo jammer, maar het product werkt gewoon niet (voor mij). 


Er zijn natuurlijk ook positieve punten om te vermelden. Zo vind ik bijvoorbeeld de verpakking erg leuk, het ziet er lekker fris uit en ook de dispenser is handig in gebruik. De oogroller heeft een verfrissende werking dankzij het metalen kogeltje en voelt gewoon fijn aan op de huid. Eén keer drukken op het pompje en je hebt voldoende product om te verdelen rond je oogcontour. 

Helaas stopt daar mijn enthousiasme over dit oogserum. En ook op andere blogs en forums vind ik weinig positieve noten terug. In de eerste plaats betaal je redelijk wat geld (55 euro) in de hoop dat deze collageen stimulerende oogroller donkere kringen en puffiness doet verdwijnen. Al dat moois, wat er beloofd wordt, stelt helaas niets voor. Niks, nadda, noppes. Zelfs geen interessante ingrediënten die mogelijk een collageen stimulerende werking kunnen hebben. 
 

De textuur is licht en makkelijk smeerbaar, maar het blijft min of meer op de huid liggen. Wanneer je de roller 's avonds aanbrengt, is het 's morgens nog steeds zichtbaar, gewoon opgedroogd rond je oogcontour. Mede doordat het serum lichtjes gekleurd is, maar zonder een dekkend resultaat.

Ik vind het heel jammer, ik had dit product zo graag leuk en goed bevonden, maar helaas. Dit is 100% waist of money. Dus als je opzoek bent naar een oogroller met een verfrissende werking, dan ben ik ervan overtuigd dat je voor veel minder geld een ander product vindt dat mogelijk betere resultaten oplevert.


Ik ben zeer benieuwd of jij misschien ook dit oogserum al een keer uitgeprobeerd hebt. En indien ja, wat zijn jouw ervaringen hiermee? Voor mij wordt dit product geklasseerd onder de rubriek jammer van het geld

PS hoera hoera hoera, dit is het 1.000 ste artikel op Beauty Treasures! Whoop whoop! Om dit te vieren, volgt er zeer binnenkort een leuke winactie!

Dr. Brandt is oa te koop bij Cosmeticary
Dark Circles Away - 55 euro

Beauty Treasures

4 opmerkingen:

 1. Oh nee, wat een tegenvaller zeg :-( Bedankt voor de waarschuwing.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb eentje van d-lab, net opleiding over gehad want ga demo's skincare beginnen geven

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat merk ken ik niet, zeer benieuwd naar. Laat me zeker weten wat je ervan vindt!

   Verwijderen