15 sep 2014

MIJN LIPBALSEM STASH & MIJN ERVARING ERMEE

Aangezien ik op mijn body scrub stash zoveel leuke reacties kreeg, dacht ik dat het leuk zou zijn om af en toe een specifiek onderdeel uit mijn stash te delen met jullie. Vandaag is het tijd voor mijn lippenbalsem stash. Op deze manieren weet je ook meteen welke producten ik gebruik, welke mijn favorieten zijn en wat ik ervan vind. 


Ik gebruik graag een lipbalsem in de ochtend om mijn lippen te hydrateren en ook op het werk smeer ik doorheen de dag regelmatig. Ik prefereer op het werk een balsem ipv een gloss of lipstick, gewoon omdat het moeiteloos aangebracht kan worden zonder dat ik een spiegel bij de hand moet hebben.


Desondanks dat ik een lipbalsem in een tube of stick hygiënischer vind, heb ik ook heel wat tinnetje in huis. Sleek Pout Polish is een getinte lip conditioner die een mooie glans en een subtiele kleurtje aan de lippen geeft. Tot mijn collectie behoren Bare Minimum, Bonaire en Monte Carlo. 

Labello Lip Butter Rasberry Rose - MAC lip conditioner met lavendel - The Body Shop blueberry lipbutter
Sleek Pout Polish Bare Minimum - Bonaire - Monte Carlo



Gelijkaardig aan de Sleek Pout Polish vind je in het M.A.C. assortiment de lip conditioner terug. Diegene die ik in mijn bezit heb is er eentje uit een limited edition collectie met lavendel. Dit product heb ik de afgelopen tijd echt veel te weinig liefde gegeven. 

Ook lip butters zijn fijne producten om te gebruiken, zeker nu we richting het najaar gaan. Op de foto zie je nog de oude verpakking van de Nivea Lip Butter, tegenwoordig behoren deze tot het Labello gamma! Rasberry Rosé ruikt super lekker en geeft een heel licht roze kleurtje aan de lippen. De werking van deze lip butter is toppie! Gelijkaardiag aan deze is de lipbutter van The Body Shop. Te koop in verschillende geuren, maar vooral de limited edition Blueberry sprak mij aan.


De klassieker onder de lipbalsems is natuurlijk Labello. Ik denk dat de gemiddelde vrouw er eentje in huis heeft. In mijn tienerjaren was ik helemaal verliefd op Labello, ik verzamelde ze zelfs! Tegenwoordig is mijn Labello collectie is bescheidener als toen. Vooral de Labello Vitamin Shake's zijn aanraders. De Labello Love Therapy zorgt naast bescherming ook voor een zacht roze parelmoer glansje. Deze is trouwens een limited edition van een tweetal jaar geleden. 


Bodysol ken je wellicht van hun bodycare lijn, maar ze hebben ook een leuke lipbalsem. De Orchidee Sensation lipbalsem bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. En bevat heel wat verzorgende ingrediënten. 

Smith's Rosebud Salve wordt standaard verkocht in een tinnetje, maar ik kocht deze ooit bij Ici Paris XL in tube vorm. Handig! Dit is mijn go to balsem die ik aanbreng voor ik ga slapen. De geur is kruidig, maar de werking ervan is prima. 's Morgens voelen mijn lippen een stuk zachter aan. 

Labello Vitamin Shake veenbes - Bodysol lipbalsem - Labello Love Therapy en Labello Vitamin Shake framboos

EDIT: ik heb zonet ontdekt dat mijn stash zich niet beperkt tot deze lippies, maar ik heb er nog een aantal die rond slingeren in mijn handtassen. Oeps, addicted?
Beauty Treasures

4 opmerkingen:

  1. Ik heb ook veel tinnetjes maar gebruik ze eigenlijk veel te weinig. Vind het nooit fijn om er met m'n vingers in te zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke lipbalsems :) ik heb er niet zo veel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oef, en ik dacht dat ik veel lippenbalsems had :-) Leuke collectie heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Woowh, dat is een behoorlijke stash! Die van sleek zien er leuk uit :) x

    BeantwoordenVerwijderen