13 sep. 2014

BOURJOIS | PUSH UP VOLUME GLAMOUR MASCARA

Mascara's zijn voor mij cruciaal. Dit is ongetwijfeld mijn meest favoriet make up product ever. Mijn everyday look om te gaan werken beperkt zich dan ook tot vier producten: concealer, blush, lipgloss en heel veel mascara! Een paar weken geleden ruilde ik mijn oude mascara in voor een nieuwe. Ik koos voor de nieuwste telg uit het Bourjois assortiment Push Up Volume Glamour. Bourjois belooft een mascara met een upliftend effect zonder klontertjes. Tijd om deze te onderwerpen aan de Beauty Treasures test.


Eerst en vooral vind ik de verpakking best leuk, het is stijlvol en eenvoudig tegelijk. Leuk gedaan Bourjois! Het borsteltje is niet 100 % een klassiek borsteltje. De haartjes staan wat verder uit elkaar dan gewoonlijk, maar het lijkt erop waardoor deze mascara mij een zeer vertrouwde indruk geeft. 

Het aanbrengen van de mascara zelf gaat makkelijk. De formule is redelijk nat (maar niet te nat) waardoor je na één laagje al een mooi resultaat krijgt. Je hoeft met deze mascara niet onnodig laagje per laagje op te bouwen. Natuurlijk zoveelste meer laagjes je aanbrengt, zoveelste opvallender en dramatischer je wimpers wouden. Zelf breng ik meestal 2 à 3 laagjes aan. Mijn wimpers worden verlengd en krijgen extra volume. Extreem veel volume? Neen, dat zou ik niet zeggen, maar wel mooi gelifte, lange wimpers zonder klontertjes. Leuk weetje, deze mascara heeft geen typische muffe geur, maar ruikt een beetje naar honing. Gek hé! Deze mascara heeft mij enthousiast gemaakt. 


Deze nieuwe Push Up Volume Glamour mascara komt mij bekend voor en doet mij denken aan een mascara uit het Bourjois gamma van een tijdje terug.   


Te koop bij de drogisterij. Prijs per stuk 12.99 euro.

Beauty Treasures

4 opmerkingen: