16 sep 2014

THE BODY SHOP | HONEYMANIA BUBBLE BATH MELT

Sinds ik een bad heb, profiteer ik graag van het genot hiervan. Even helemaal ontspannen, relaxen van kop tot teen. Het liefst met schuim tot aan mijn oren. Tijdens een leuke shopdate met mijn bestie kocht ik de Honeymania Bubble Bath Melt van The Body Shop

The Body Shop honeymania bubble bath melt

Deze semi vaste gelei-achtige badschuim werkt net een tikkeltje anders dan de klassieke vloeibare variant. Je moet namelijk met je vingers als het ware in "de honing" duiken om vervolgens naar hartelust uit de pot te graaien. Desondanks dat dit natuurlijk geen echte honing is, lijkt het er wel sterk op. 

De geur is fantastisch. Je zou misschien een mierzoete geur verwachten, maar de geur kan ik het best omschrijven als zoet floraal. De baschuim is sterk geparfumeerd waardoor heel je badkamer met deze zalige geur gevuld wordt. 

The Body Shop honeymania bubble bath melt

Het bad vult zich langzaam aan met een dikke schuimlaag waarin je heerlijk kunt wegglijden. Na het badderen, voelt mijn huid niet droog aan, integendeel! Dit bubbelend honing goedje zorgt voor een fijn me-time momentje.

The Body Shop honeymania bubble bath melt

Te koop bij The Body Shop - 12 euro/300 ml.

Beauty Treasures

6 opmerkingen:

 1. Oh geweldig! Ik heb geen bad, maar misschien iets voor m'n moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh, this has my name written ALL over it :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had er geen idee van dat zoiets bestond :D! Wil ik echt eens proberen, maar dan misschien in een ander geurtje gezien ik niet zo dol ben op honing-geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De geur is geen echt honing geurtje, eerder bloemig zoet. Je moet er zeker maar eens aan gaan ruiken als je bij The Body Shop bent.

   Verwijderen