13 dec. 2012

NIVEA | WINTER MUSTHAVE

Gloednieuw en vanaf deze maand verkrijgbaar zijn de Nivea Lip Butters. Dat onze lippen dun en fragiel zijn weten we allemaal. Vandaar dat ze vaak het eerste slachtoffer zijn van koud weer, droge lucht en airco. Niets is zo vervelend als losse velletjes en gesprongen lippen. Des te meer was het een reden om deze ronde schatjes dichtbij mij te houden de afgelopen week!
 
Dit zijn geen gewone lipbalsems, maar echte rijke lip butters. Persoonlijk vind ik een lipboter net een tikkeltje meer verzorgend dan een klassieke lipbalsem. Deze van Nivea werden verrijkt met galamboter (herstellend), zoete amandelolie (verzachtend) en HydraIQ. Dit laatste komen we wel eens vaker tegen bij Nivea. Het is een manier waarbij nog diepgaander de lippen gehydrateerd worden.
 
De ronde doosjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten: original, raspberry rosé en vanilla & macadamia. De gewone versie doet mij een beetje denken aan de originele blauwe Labello. Bevat geen kleur of geur, maar geeft enkel een subtiel glansje aan de lippen. De andere twee versies bevatten daarentegen wel een lekker geurtje. Mijn persoonlijke favoriet is de Vanilla & Macadamia lipboter. De textuur is vrij vol op de lippen, maar ik merk goed dat ze 's avonds (na een dagje smeren) er een stuk beter uitzien dan 's morgens. Klinkt gek, maar deze werken gewoon voor mij. Ik moet zelfs bekennen dat ik deze week amper iets anders op mijn lippen gebruikt heb dan deze.


 
Kortom als je het mij vraagt een leuke aanwinst voor het Nivea assortiment. Je betaalt een kleine prijs voor een behoorlijke inhoud. Handig formaat voor in je handtas, toilettas, pennenzak, ... . Niet te veel poespas gewoon een fijn product dat je lippen tevens voorziet van een glansje.
 
Te koop bij de drogisterij en supermarkt vanaf december 2012. Prijs per stuk 3.99 euro.

15 opmerkingen:

 1. Die zien er wel goed uit, die vanilla & macademia moet echt wel lekker ruiken !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd! Ik ben dol op vanille, dus een lippenbalsem met vanillesmaak lijkt me wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt puur vanille is het niet, maar je herkent de geur er wel in!

   Verwijderen
 3. Ze zien er leuk uit!! ze lijken me fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt super goed maar ik vind het wel jammer dat zo'n butter niet in een tubetje kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn favoriet is ook de Vanilla & Macadamia!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze klinken goed en zien er schattig uit. Ik zou ook gaan voor Vanilla & Macadamia lipboter. die lijkt me zalig!

  BeantwoordenVerwijderen