17 okt 2013

BE CREATIVE MAKE UP | HOLIDAY LOOK & X-MAS SETJES

Kerstmis en nieuwjaar het lijkt nog zover weg en dat is ook! Maar de meeste make up merken zijn volop bezig met alles in gereedheid te brengen om de holiday collectie te lanceren. Over minder dan twee weken ligt de feestlook van BE Creative make up in de rekken. En samen met de holiday look, wordt ook de Kerstmis giftsets te koop aangeboden. Geloof me, dat wordt één groot feest! Want zowel de BE Creative X-mas giftsets als de feestlook zijn de moeite waard!
 
Ik had de mogelijkheid om begin september een eerste blik te werpen op de nieuwe collecties. De gelijkenissen met professionele merken alla M.A.C zijn dan ook zeer groot. Met één groot voordeel: deze schoonheden zijn een pak goedkoper dan items van M.A.C! Zonder dat er afbreuk gedaan wordt van de kwaliteit. Want de oogschaduws zijn stuk voor stuk romig van textuur.
 
De holiday look is geen klassieker. Geen rood, goud of zilver tinten dit jaar, maar opvallende kleuren voor de durvers! De nagellakjes zijn verkrijgbaar in een diep paars of  antraciet grijs. Het Iced Quad vind ik super leuk, maar het zijn kleuren waarvan je moet houden. De combinatie tussen blauw, paars en zilver is magnifique! Al kan ik begrijpen dat de meningen over het Iced Quad eerder verdeeld gaan zijn. Ik vermoed dat het een "I love it or I hate it " product gaat worden. Afgewerkt met een roze-rode lipgloss en/of lipstick.
 
 
aangebracht zonder basis
 
Jezelf of iemand anders verwennen met een mooie make up set is altijd plezant. Mijn absolute topper van de X-mas giftsets is het Divine palet. Niet alleen de inhoud is geweldig, ook de verpakking is leuk bedacht. Het doosje is namelijk bedekt met een crocoprint. Spot ik daar in de rechterhoek beneden een look-a-like van de M.A.C oogschaduw Beauty Marked?
 
Divine palet
 
enkele kleuren geswatched uit het Divine palet - zonder basis aangebracht
 
BE Creative bewijst dat kwalitatief goede make up die er bovendien ook nog eens leuk uitziet, niet duur hoeft te zijn. Het Amazing palet is geschikt voor dames met groene, blauwe en bruine ogen. Aangezien er voor ieder wat wils in het palet terug te vinden is. De Magnetic Eyes trio's zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Het is een mengpalet met een smeuïge textuur en een metallic finish.
 
Amazing palet
 
 
Te koop vanaf 28 oktober bij Ici Paris XL
 
Iced Quad - 17.95 eurio
Briljant Shine Lipstick Precious - 12.95 euro
Licious Lips Intense Gloss Fantasy - 12.95 euro
Nail Laquer Magma/Sin - 8.95 euro
Divine palet - 29.95 euro
Amazing palet - 25.95 euro
Magnetic Eyes - 17.95 euro
 
Mocht ik kunnen kiezen dan zouden in mijn winkelmandje het Divine palet en Iced Quad belanden en ik vermoed ook de nagellak Sin (diep paars).
 
En wat denk je? Is dit wishlist materiaal?

15 opmerkingen:

  1. Erg leuke kleurtjes! Vooral de combinatie met elkaar is leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh la la, er zitten een paar beauties tussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het Divine palette is echt prachtig !
    dat is wishlist material voor mij, maar met kerst doen wij zuiniger en kopen we voor iedereen een cadeautje maar dan iets goedkoper max 10 euro, dus geen divine palette onder de kerstboom voor mij...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wie weet kan je voor jezelf het Divine palet kopen voor onder de kerstboom :p! Dat is echt een aanrader, zo'n prachtig palet.

      Verwijderen
  4. Er zitten echt een paar beauties tussen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Definitely wishlist material! Vooral het eerste en een na laatste oogschaduw palette vind ik gorgeous!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De holiday palettes zijn echt super mooi! En de pigmentatie viel me erg goed mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het is inmiddels 2014 maar het Divine Palette kun je nu online bij ICI Paris XL kopen met 50% korting. Ik heb 'm nu dus (alsnog) aangeschaft!

    BeantwoordenVerwijderen