16 okt 2013

LES COSMETIQUES DESIGN PARIS | REVIEW ROLL ON VOOR DE OGEN TEGEN WALLEN EN KRINGEN

Niet alleen werd de Olaz Total Effect dagcrème en serum duo uitvoerig getest. Ook de roll on voor de oogcontouren tegen wallen en donkere kringen werd beoordeeld door het Beauty Treasures testpanel. Het merk is misschien iets minder bekend, aangezien Les Cosmétiques Design Paris exclusief te koop is bij Carrefour. Benieuwd naar het verdict?


De Nectar Of Nature lijn is een productlijn die op een ethische manier ontwikkeld wordt, met zuivere en/of biologische ingrediënten, voor een op en top natuurlijke schoonheid.

Vermoeide ogen, wallen en kringen onder de ogen zijn een normaal verschijnsel bij denk ik het merendeel van alle jonge mama’s. Drukte, stress, de dagelijkse dingen des levens, het zijn stuk voor stuk dingen die na een tijdje zichtbaar worden. Onder het motte luxe hoeft niet duur te zijn, testte ik de roll on uit van het merk Les Cosmétiques Design Paris. Ik kende het huismerk van Carrefour niet en ik ben eens gaan snuffelen in de supermarkt. Ik was eigenlijk verbaasd door de omvang van het gamma. Er zijn maar liefst maar dan 300 producten te koop van het merk. Zowat alles op gebied van douchen, deos, haar- en huidverzorging en make up.



Iedere ochtend gebruik ik de oogroller. Van zodra ik de oogroller gebruikte, had ik de indruk dat mijn wallen nog meer benadrukt werden. Dit was slechts een eerste vaststelling. Want na enkele seconden was dit niet meer zo en voelde ik mij wel frisser. Ik bracht de roll on aan
met draaiende bewegingen en vervolgens masseerde ik het zachtjes in met de vingertoppen. Ik heb de roller iedere dag gebruikt gedurende vijf weken, nu nog, en ik blijf toch bij mijn bevindingen. De prijs is dik oké, maar ik zou het niet meteen heraankopen. Het product biedt voor mij persoonlijk weinig meerwaarde buiten een verkoelend effect.

Volgende keer meer geluk! Het gamma van dit merk is groot genoeg om zeker een leuk product tegen te komen!
Te koop exclusief bij de Carrefour. Prijs per stuk 8.39 euro.
Bedankt aan het Beauty Treasures testpanel voor deze review!

5 opmerkingen:

  1. Ah, jammer dat het product die echt een meerwaarde geeft!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmmm, jammer. Ik hou op zich wel van zo een roller. Heb er eens eentje van Garnier gehad, met caffeine geloof ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne review! Jammer dat hij niet zo goed werkt..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb die van de Action is ook met caffeine

    BeantwoordenVerwijderen