18 okt 2013

LOOK MET HET COASTAL SCENTS METAL MANIA PALET

Toen ik pas startte met bloggen zo'n vijf jaar geleden, waren de Coastal Scents 88 kleuren paletten een ware rage. Zowat elke beauty guru op Youtube had deze en maakte er volop tutorials mee. Ik startte pas met bloggen en dus besloot ik zelf ook een aantal van de Coastal Scents paletten aan te kopen. De ideale manier om ineens veel verschillende kleuren in huis te halen, maar toch geen massa geld uit te geven. Ik heb heel wat geëxperimenteerd ermee, maar de laatste tijd waren ze onder het stof beland. Nog erger zelfs, ik heb ze nooit mee verhuisd naar mijn appartement waar ik inmiddels al meer dan één jaar woon. Vorige week vrijdag kwam ik deze toevallig bij mijn ouders thuis terug tegen en besloot ik er een look mee te maken. Ik gebruikte het Coastal Scents 88 Metal Mania palet. De precieze kleuren uit het palet weet ik niet meer, maar het is een mix tussen licht bruin, paars en donker paars.
 
 
Voor de rest heb ik als foundation een mix gebruikt tussen mijn dagcrème en de vloeibare minerale foundation nr 6 van Golden Rose, Golden Rose finishing powder, Sleek Suede blush, Max Factor Clump Defy mascara en Estée Lauder lipgloss Sun Burst.
 
De prijs van zo'n palet is zeer budgetvriendelijk en in vergelijking daarmee krijg je heel wat goed gepigmenteerde oogschaduwkleurtjes. Ik denk dat ik dringend mijn CS paletten eens moet gaan herontdekken!
 
Heb jij de zeer gekende 88 kleuren paletten in huis?

9 opmerkingen:

  1. nee maar ik heb wel een groot palette van zoeva :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi mooi mooi, zeg. En wat ziet je huid er ook weer flawless uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lang geleden had ik ook zoiets, besteld bij Zoeva. Maar intussen heb ik zoveel andere oogschaduw, dat ik zo'n 88 palet niet meer nodig heb :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dez heb ik ook en tot m'n grote schaamte moet ik toegeven dat ik hem nog geen enkele keer heb gebruikt :-s, nochtans vind ik de kleuren wel geweldig...misschien ligt het aan ik die een luxeprobleem heb...way to much stuff :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hele mooie kleuren ! maar goed dat je deze terug hebt gevonden !
    Ik heb geen 88 palette omdat ik er teveel kleuren niet van zou gebruiken

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je hebt echt een mooie look gemaakt! En je huid ziet er echt zo mooi egaal uit!

    BeantwoordenVerwijderen