27 sep. 2013

NO BUY PROJECT PART II

In januari startte ik met het grote no buy project. Nooit gedacht dat IK er ooit aan zou beginnen. Eén van de goede voornemens die ik mezelf maakte voor 2013. Waarbij ik een realistische doelstelling maakte van drie maanden. Het lijkt heel erg lang, drie maanden geen beauty producten etc kopen, maar in feite zijn die drie maanden voorbij gevlogen. Dus dacht ik, waarom het niet nog eens drie maanden uitproberen? Ik kocht de laatste tijd heel wat nieuwe producten (in Parijs - Oostenrijk en Duitsland) waarbij ik tal van producten nog niet gebruikt hebt. Mocht ik ooit eens vijf minuten tijd hebben, zou een filmpje van deze maxi haul wel leuk zijn, niet waar? Back to the point! Ik heb mezelf voorgenomen om in de maand oktober, november, december geen beauty spullen meer voor mezelf te kopen.
Bron
Ik kan tal van redenen bedenken waarom ik een no buy periode inlas. Uitpuilende kasten, mijn verjaardag die in zicht komt (anders heb ik geen wishlist ;-) ), het eindejaar, teveel half opgebruikte producten, ... . Maar het gaat verder dan dat alleen (mooie dromen op privé vlak die ik graag zou verwezenlijken). Dus huppaké ik ga er weer volledig tegen aan!
Mocht het mij lukken, dan zou het wel concreet betekenen dat ik een half jaar een no buy - low buy volgehouden heb. Dat lijkt mij wel een hele prestatie!
Dus ik zou zeggen, mocht je iets in "mijn verhaal" herkennen en zelf ook een no buy willen inlassen! Doe dan met mij mee ;-)! Samen is het altijd gezelliger dan alleen!

14 opmerkingen:

 1. Ik ga ook proberen mee te doen, ik ga enkel vandaag nog eens in de yves rocher neuzen (ik had een bon omdat ik jarig was) maar daar ga ik het absolute minimum kopen en dan gaat men portomonnee ook op slot

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes nog meid! Ik probeer mijn uitgaven ook binnen de perken te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh gosh! sterk van je! ik moet dat ook eens inlassen!!! :s

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb in 2013 ook zeer weinig make up gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes!! Ik zit ook al een paar weken op een no-buy. Tot nu toe gaat het goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik probeer ook mee te doen ! Sowieso koop ik tegenwoordig heel wat minder beauty. Vanaf nu mag ik énkel nog kopen wat ik effectief nodig heb. En dat is eig. gwn skincare en foundation. Van al de rest heb ik meer dan genoeg.
  Ik wil graag een nieuwe handtas kopen dus moet ik toch maar ff besparen op de rest ;-). Succes ermee !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook succes ermee! En als je een doel voor ogen hebt, komt het zeker en vast goed ;-)!

   Verwijderen
 7. Ik heb het ook al een paar keer geprobeerd en wil me deze winter ook nog wel eens aan een beauty no-buy wagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh.. dat lijkt me echt enorm moeilijk! Zeker wat beauty betreft.. ik zou het eerder volhouden met kledij.. alhoewel.. nope! toch niet :)
  Veel succes!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel succes ermee! Ik wil nog winterlaarsjes en een handtas kopen, maar voor de rest mag ik van mezelf de komende tijd ook niets meer kopen, zeker omdat ik volgende zomer eens goed op reis wil gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat gaat nog gezellig worden in Keulen en Oostende. No shop-time ;-)

  BeantwoordenVerwijderen