16 dec 2020

BEAUTY GIFT GUIDE 2020

Het eindejaar zal er dit jaar heel anders uitzien. Voor mij letterlijk en figuurlijk, want ik heb er een bolle buik bij. Normaal vind ik eindejaarscadeautjes uitkiezen leuk, maar dit jaar vermijd ik bewust het kerstshoppen en ga ik veel doelgerichter aan de slag. Vandaag deel ik mijn beauty gift guide voor 2020. Bomvol leuke cadeaus in diverse prijsklasse. Neem snel een kijkje en laat mij weten welk pakje jij graag onder de boom zou terugvinden.

beauty gift guide 2020


Body&Bess gift boxen

Koop je graag lokaal en Belgisch? Dan zit je goed bij het professionele merk Body&Bess.  De gift boxen zijn leuk en compact. Een mooie kennismaking met het Body&Bess gamma en daarnaast ook prettig om je lokale schoonheidsspecialiste te steunen in deze Corona crisis. Ik ontving twee gift boxen om uit te proberen: de wellness box en de hydro sensitive cleansing box. In totaal zijn er vijf verschillende boxen, in verschillende prijscategorieën. De producten zijn dierenproefvrij, natuurlijk en vrij van parabenen. Ik ga de producten rustig op het gemak verder ontdekken en uitproberen. Als liefhebber van skincare weet je dat deze gift boxen mij zeer blij maken. De review over het raspberry micellair water komt er snel aan.

Body&Bess

Body&Bess

Te koop bij een Body&Bess schoonheidssalon of via de webshop
Body Wellness box - 20.95 euro
Hydro Sensitive Cleansing box - 24.95 euro

Pazzox online apotheek

Mijn favoriete online apotheek bij uitstek is Pazzox. Niet de eerste keer dat deze online apotheek hier vermeld wordt. Vorig jaar testte ik een volledig baby gamma uit, Saforelle Bebe genaamd, dat ik destijds aanschafte via deze apotheek. Sinsdien heb ik al meermaals apotheek producten aangekocht. Mijn ultieme tip voor jonge mama's: poedermelk voor baby en peuters is vaak een stuk goedkoper in aankoop via Pazzox.

Heel wat apothekersmerken hebben leuke geschenkjes voor cadeau te doen tijdens het eindejaar. Al is het wel even wat rondsnuffelen tussen de verschillende merken, aangezien er geen aparte rubriek is waar de geschenkverpakkingen gebundeld zijn. Dat zou ik persoonlijk wel handig gevonden hebben. 

Klorane

Klorane heeft een leuke bodycare geschenkset in de geur Cupuacu. De set bevat een douchecrème en een bijhorende bodylotion. Iets dat quasi iedereen (goed) kan gebruiken. Gaande van oma tot schoonzus en zelfs je nichtje. Verder vond ik ook enkele leuk individuele producten terug. Die je kan kopen om er vervolgens zelf een cadeausetje mee samen te stellen. Ik denk dat 2020 vooral draait rond selfcare en jezelf verwennen in deze gekke tijd. De producten die ik uitpikte zijn de Klorane oogcontour patches en het Vichy Mineral89 masker. Mooi om te geven of om jezelf klaar te stomen voor het eindejaarsfeest in eigen bubbel. Als je een cadeaubudget afgesproken hebt en nog een paar eurotjes over hebt, dan kan je voor een klein prijsje de maskers toevoegen.

Vichy Mineral89 sheet mask

Telkens met een snelle levering aan huis binnen 2 à 3 werkdagen via DPD. Vanaf 39 euro (voor België) is de verzending gratis en ze leveren in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg.

Klorane

Te koop via Pazzox
Klorane geschenkset Cupuacu - 10.43 euro (normaal 14.90 euro)
Klorane patch oogcontour - 8.64 euro (normaal 10.80 euro)
Vichy Mineral 89 masker - 4.17 euro (normaal 5.95 euro)

K-beauty giftsets

Tijdens het black friday weekend plaatste ik een bestelling bij mijn favoriete K-beauty webshop Little Wonderland. Ik had op voorhand al enkele leuke giftsets gespot. Een beetje zoals bij Body&Bess een mix tussen gifset en probeerset. Handige travelsize formaten die je de mogelijkheid bieden producten uit te proberen, zonder er meteen een fullsize van aan te schaffen. Ik ging voor drie verschillende sets van de merken Jumiso, Neogen en COSRX.
 
Little Wonderland

Het zijn allemaal kitjes onder de 20 euro. Helaas is de holiday toner collection set van COSRX niet meer te vinden op de site. Ik vrees dat deze uitverkocht is. Je kan zeker ook een kijkje nemen op de gift pagina. Verder zijn losse sheetmaskers altijd een aanrader naar mijn mening. K-beauty merken staan bekend voor hun originele en grappige verpakkingen en dat is niet anders bij deze maskers. Zeker de moeite waard om te bekijken en vooral om te proberen. 

Jumiso

De verzendservice van Little Wonderland is snel en gratis voor bestellingen vanaf 50 euro (België) en in Nederland zelfs al vanaf 35 euro.

Te koop via Little Wonderland
Jumiso Let's Go kit - 14.99 euro
Neogen 5 type kit - 13.99 euro
COSRX holiday toner collection - 19.99 euro
 

The Body Shop 'make it real together' kerstcollectie

Bij The Body Shop weten ze als geen ander wat de joy of giving is. De kerstcollectie en bij uitbreiding ook hun geschenkjes zijn iets waar ik jaarlijks naar uitkijk.  Er zit telkens een mooi verhaal achter waarbij dit jaar gedacht wordt aan vrouwen die door Covid19 het hardst getroffen worden. Een deel van de opbrengst van de kerstcollectie wordt dan ook aan het goede doel geschonken. Mooi toch?  Van zulke initiatieven word ik blij. 

The Body Shop kerstcollectie

The Body Shop maakt de feestdagen een stukje duurzamer door minder verpakkingsmateriaal te gebruiken. Daarnaast kan je bepaalde verpakkingen hergebruiken of een andere bestemming geven. Zo staat de adventkalender van 2019 op de kamer van dochterlief en doet dienst als soort leesboeken opberger. 

Als eerste heb je de kerstcollectie met drie special edition geuren. Extreem kerstig en perfect voor je heerlijk mee te wassen, te scrubben en te verzorgen. Winter Jasmine is voor mij de meest verrassende, het is ook de eerste bloemige kerstgeur van The Body Shop. Mijn jaarlijkse favoriet is de vanille geur. Warm Vanilla is zoet, romig en een tikje kruidig. Heerlijk om mijn zwangere buik mee in te smeren. Of Festive Berry voor de fruitige neuzen onder ons. 

The Body Shop special edition 2020

Bij The Body Shop kan je terecht voor cadeaus voor zowel mannen als vrouwen. Het fijne is dat het gamma zeer uitgebreid is en dat je al een cadeautje kan kopen vanaf 5 euro, maar evengoed eentje van 55 euro.

The Body Shop gifts

Te koop bij The Body Shop
Ultimate Advent Calendar - 130 euro
Nourishing body butter trio - 15 euro
Shake & Swish ginger haircare duo - 15 euro
Special Edition Body butter 200 ml - 16 euro
Special Edition Douchegel 250 ml - 7 euro
Special Edition Body yogurt 200 ml  - 10 euro

Ik hoop dat ik jou op de een of andere manier geïnspireerd en op weg geholpen heb met het uitkiezen van een leuk beauty cadeau. Dit is zonder twijfel mijn leukste blogpost van het jaar. Ik beleef altijd zoveel plezier met het schrijven van de beauty gift guide.    

beauty gift guide 2020

 Welk beauty cadeautje hoop jij onder de boom terug te vinden?

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram
samples


15 opmerkingen:

  1. Die cadeautjes van de body shop zien er echt fantastisch uit. Tof ook om onder de boom te leggen met kerstm of voor een verjaardag. Bedankt voor de tips ��

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. The Body Shop heeft jaarlijks een groot aanbod en heel wat cadeautjes in diverse prijsklasse. Voor mij is The Body Shop altijd een goed idee.

      Verwijderen
  2. Wat een leuke gift setjes, leuk voor onder de kerstboom

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Verpakkingen zijn al de eerste verleiding, wat er in zit is dan bijna al bijzaak;-)zelf heb ik voor mijn vrouw iets van l'Occcitane voor onder de kerstboom gekocht

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ohja L'Occitane is ook mooi, zal ze ongetwijfeld blij mee zijn.

      Verwijderen
  4. Leuke ideeën! Voor mij zitten er nieuwe merken in. Als het een cadeautje voor iemand anders zou zijn zou ik eerder kiezen voor de Body Shop of Klorane. Persoonlijk vind ik Rituals ook altijd heel leuk om te geven of iets van Lush voor jongere meisjes. L'occitane vind ik ook altijd wel een goed cadeau zoals de hand- en voetencrèmes, ... .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat jij zeker eens moet kijken naar Boy&Bess. Voor jezelf bedoel ik dan. Het is een Belgisch professioneel merk.

      Verwijderen
  5. De verpakkingen zijn erg leuk zeg. Hele leuke giftsetjes voor onder de boom.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een heerlijke ideetjes!! Bij de (onlinek) apotheek kan je echt nog leuke dingen scoren!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker eens een kijkje nemen op Pazzox, daar kan je heel wat voordeel meedoen.

      Verwijderen
  7. Goede tips zeg, ik heb de rituals adventkalender en al twee kerstpakketten van Rituals ontvangen, ik heb voorlopig even voldoende beauty en verzorgingsproducten dus haha

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke kado ideetjes. Vroeger toen ik nog jong was, niet dat ik nu oud ben maar goed toen kwam ik vaak bij de body shop. Tegenwoordig is het vaker lush of shampoobar.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooi overzicht. Op beauty gebied vond ik deze kerstcadeautjes onder de kerstboom: parfum en geurkaars van Rituals en 2 nagellakjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. A third consecutive win ensures a revenue for the sequence. If your hand and the dealer’s hand are equal, you don't win or lose something. Aces are price eleven or 1 depending on which is extra advantageous to the hand. Ryan Gutzler is a Pennsylvania-based 텐벳 playing analyst who has labored in the gaming industry since 2007. He is an professional on the united states on-line sports activities betting and casino markets and is a frequent contributor to selection of|quite a lot of|a wide selection of} industry publications.

    BeantwoordenVerwijderen