10 dec 2018

KNEIPP CHERRY BLOSSOM

Kneipp Cherry Blossom

Laten we de nieuwe werkweek starten met een momentje van rust en ontspanning. De nieuwe Kneipp geurlijn Cherry Blossom helpt hierbij. De lijn is geschikt voor de normale huid en bevat kersenbloesemextract en rijstkiemolie als hydraterende factor. Benieuwd naar mijn ervaring met de producten?


Kneipp Cherry Blossom

De lijn is niet bepaald winters te noemen. Het is een frisse lichte geur met een zoet randje.  Je zou misschien verwachten dat de geur eerder in het voorjaar gelanceerd wordt. Ongeacht het is een heerlijke geur. 


Bakristallen Cherry Blossom

Ik ga niet vaak in bad en als ik in bad ga, kies ik voor een royale geut badschuim. Zodat je mij bijna niet meer ziet liggen door de giga schuimlaag. Deze Kneipp badkristallen zijn gemaakt van zuiver zout uit een oude zoutmijn. Ze zijn rijk aan mineralen die een heilzame werking hebben op het lichaam.  Baden in zout heeft tal van voordelen nl het werkt op de vochthuishouding van je huid, het geeft een detox effect aan je lichaam en verzacht psoriasis en eczeem. Het water kleurt roze en de geur is heerlijk. Dit is de meest intense Cherry Blossom geur van de drie. Ik heb de badkristallen een paar keer aan Alexia haar badje toegevoegd. Zij vond het extra leuk dat het water ineens roze was. Haar huid reageerde prima op de badkristallen. Geen last nadien van eczeem of jeuk. Zelf mis ik het laagje schuim.


Kneipp Cherry Blossom badkristallen

Kneipp Cherry Blossom badkristallen
Alexia in bad met de Kneipp badkristallen 

Bodylotion spray Cherry Blossom

In de winter spring ik na het douchen graag snel in mijn pyjama. Waardoor ik het bodylotion gedeelte wel eens skip. Wil je toch smeren, maar liefst zo snel mogelijk dan is de bodylotion spray een handige compagnon. De spray is gemakkelijk in gebruik en is zelfs onderste boven te gebruiken. Lekker makkelijk voor de moeilijkere te bereiken plekjes. De textuur is luchtig en mousse-achtig. Sprayen, insmeren en kleren aantrekken. Easy peasy, maar hierdoor mis ik de intense hydratatie. Prima als je een normale huid hebt. Heb je een droge huid, dan skip je dit product beter. Zelf heb ik geen droge huid, maar mijn benen kunnen net wat meer hydratatie tijdens de wintermaanden gebruiken. De geur is subtiel en zeker niet overheersend. De dop kan je op slot draaien. Een pluspunt als je de flacon wilt meenemen op reis of in je sporttas.

Kneipp Cherry Blossom

Handcrème Cherry Blossom

Ik apprecieer tijdens de wintermaanden een fijne handcrème. Eentje dat snel intrekt en geen vet laagje nalaat. Zodat ik meteen weer verder kan met werken. Het is een fijne, luchtige crème met wederom dezelfde aangename geur. Niet te opvallend en overheersend. Deze Kneipp handcrème is intussen in mijn handtas beland. 's Avonds mag de textuur voller zijn, zodat de huid van mijn handen de hele nacht kunnen herstellen.


Kneipp Cherry Blossom handcrème

Cherry Blossom is een aangename geurlijn, maar naar mijn ervaring niet de meest intensieve. Goed als je een normaal huidtype hebt. Droge huidjes zullen voordeel hebben met rijkere texturen en intensere hydratatie.

De producten van Kneipp bevatten natuurlijke werkstoffen, zijn zonder conserveringsmiddelen, SLS, siliconen en paraffine. Vrij van mineralen oliën, niet getest op dieren en zijn vegan.

Mijn favoriete geurlijn van Kneipp blijft Beauty Geheim. Wat is jouw favoriete Kneipp geur?

Te koop bij de drogisterij.
Badkristallen - 8.49 euro
Bodylotion spray 200 ml - 9.99 euro
Handcrème 75 ml - 6.49 euro


Beauty Treasures  
samples

6 opmerkingen:

  1. Deze lijn lijkt me erg lekker ruiken. De verpakking ziet er ook erg mooi uit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige verpakking, heel opvallend. Deze lijn lijkt mij echt heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie verpakking! Ik ben al nieuwsgierig naar de geur. Badschuim en een body lotion spray gebruik ik ook graag. Is er geen foam van deze lijn? xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo benieuwd naar, cherry blossom is een van mijn favoriete geuren voor beautyproducten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is geen overheersende Cherry Blossom geur. De geur komt het meeste naar bij de badkristallen. De bodylotion en handcrème zijn subtieler.

      Verwijderen