2 dec. 2018

REVIEW HANNAH REMODELLING CREAM

Ik ben gek op huidverzorging. Ik besteed er veel aandacht aan en ik gebruik graag professionele producten die te koop zijn bij schoonheidssalons. Dat is geen verrassing als je mijn blog al wat langer volgt. Mijn chouchou van het moment is hannah Remodelling Cream.

hannah Remodelling Cream

Bij iedere afspraak kijkt de hannah huidcoach je huidwaarden na. Zeer handig om te weten wat je noden en behoeften zijn, maar ook om de juiste producten te kunnen adviseren. Als ik kijk naar de laatste twee jaar, dan merk ik dat mijn huid enorm veranderd is. De nood aan voeding is toegenomen. Vind je het ook moeilijk om het onderscheid te weten tussen hydratatie en voeding? Je kan het vergelijken met dorst hebben (= hydratatie) maar als je honger hebt, dan wil je voedsel (= voeding, vetten). Dit zijn twee aparte zaken die vaak beschouwd worden als één, maar dat is het niet.

Mijn hannah huidcoach adviseerde me de hannah Remodelling Cream. Ik heb een aantal (kleine) acné littekens op mijn wangen in combinatie met nood aan voeding. Dan heb je met deze crème de juiste match. Het is een volle crème, bijna een soort balsem met een hoge dosis vitamine E. Om precies te zijn 12%. Vitamine E staat bekend om zijn herstellende werking. 

hannah Remodelling Cream

Doordat de textuur vol is, moet je de crème opwarmen tussen je handen vooraleer je gaat smeren. De manier van aanbrengen, was in het begin wennen. Het is geen crème die lekker vlot en makkelijk smeert. Het voelt tijdens het aanbrengen wat stroef maar eens aangebracht, merk je meteen het comfort. Remodelling Cream is een aanrader als je last hebt van littekens, rimpels, brandwonden en straie. Maar ook als je eczeem of rosacea hebt.

De geur is niet overheersend. Het is een aangename, ontspannende geur die tevens typerend is voor de hannah producten.

hannah Remodelling Cream

hannah Remodelling Cream

De verpakking vind ik prachtig. Heel stijlvol en luxueus. Het lijkt alsof de verpakking gemaakt is van glas, maar het is stevig plastiek. Ik denk dat hannah qua duurzaamheid van verpakking zeker nog actie kan ondernemen. De huidige verpakking lijkt me perfect om te hergebruiken. Soortgelijk aan de Rituals body cream. In de zin dat het witte potje eruit genomen kan worden en vervangen door een navulling. Zou toch super zijn, niet? 

Vorige maand maakte ik een potje Remodelling Cream op en er staat intussen al een nieuwe in mijn badkamer. Als bewijs dat ik dit een echt fijn product vind!

Te koop bij een hannah huidcoach.
hannah Remodelling Cream 50 ml - 64 euro


Beauty Treasures  

1 opmerking:

  1. Fijn dat je zo enthousiast bent! Iets van Hannah proberen staat nog altijd op mijn wishlist :)

    BeantwoordenVerwijderen