16 dec. 2018

MARIA GALLAND ETE INDIEN REVIEW, SWATCHES & LOOK

De eerste eindejaarsfeestjes komen eraan. Tijd om jezelf uit te dossen en mooi te maken. Maria Galland heeft een Été Indien collectie met prachtige warme tinten. Zo biedt deze make up look warmte en uitstraling om het koude seizoen door te komen. Verwacht je aan een stijlvolle look die draagbaar en geschikt is voor elk moment van de dag. 

Maria Galland Été Indien


516 Palette Poudre Illuminatrice - Automne Doré

De ster van de collectie is zonder twijfel het Palette Poudre Illuminatrice. Een poeder bestaande uit vier complementaire kleuren met een drievoudige werking. Je weet dat ik houd van multifunctionele producten. Toch heb ik dit poeder uitsluitend gebruikt als highlighter. Je kan het poeder evenals gebruiken als oogschaduw of afzonderlijk als blush/bronzer.  

Maria Galland 516 Palette Poudre Illuminatrice

Maria Galland 516 Palette Poudre Illuminatrice

De verpakking is mooi en ook het poeder is een pareltje om naartoe te kijken. Het is een glanzend poeder waardoor het perfect is als highlighter. Een swirl doorheen het poeder creëert een rosé gouden highlighter. Geen standaard parelmoer of gouden glansje op je jeukbeenderen en dat maakt dit poeder zo mooi. Als blush/bronzer vind ik de kleuren te glanzend. Als oogschaduw daarentegen zou het prima lukken. De kleuren zijn afzonderlijk niet ultra gepigmenteerd maar een zachte ooglook kan je ermee maken.

Maria Galland Été Indien swatches
 swatch swirl Palette Poudre Illuminatrice - Le Crayon Yeux Infini 

524 Le Crayon Yeux Infini Waterproof -  Automne Doré

Dit is het derde Maria Galland oogpotlood dat ik in mijn stash heb en het is wederom een topper. De oogpotloodjes van dit merk zijn goed. De kleur Automne Doré is een olijfgroen twist up potlood. Een super mooie kleur en zeker als je bruine ogen hebt (net als mij). De formule is zacht en glijdt makkelijk over je ooglid en/of waterlijn heen. Blijft goed zitten en is intens gepigmenteerd. Doet de verpakking jou ook denken aan de Chanel twist up potloden?

Maria Galland 524 Le Crayon Yeux Infini waterproof

507 Le Vernis - Rouge d'Automne

De Été Indien collectie kiest voor warme tinten en dat is qua nagellak niet anders. Rouge d'Automne is een warm roodbruin met gouden shimmers. Helaas valt de shimmer grotendeels weg eens aangebracht. De kleur is perfect als je houdt van een klassieke kleur, maar net wat anders wilt dan het standaard bordeaux rood. 

De applicator is kort, waardoor je meer controle hebt tijdens het aanbrengen. Het brede kwastje lakt fijn en bedekt bijna de volledige oppervlakte van de nagel. Zodat je met één beweging grotendeels je nagel gelakt hebt. 

De houdbaarheid vind ik niet bijzonder. Gewoon standaard. Ik heb niet de beste kwaliteit van nagels. Waardoor ik blij ben dat mijn nagellak twee dagen perfect zit. Dat haalt dit lakje. Het is zeker een mogelijke optie dat ik deze kleur nagellak draag tijdens de eindejaarsfeesten.

Maria Galland Le Vernis
Maria Galland Le Vernis
Maria Galland Le Vernis Rouge d'Automne

Hieronder zie je mijn look waarin ik de make up producten verwerkt heb. Het oogpotlood heb ik op twee manieren gebruikt. Enerzijds als basis voor de oogschaduws, zodat de kleuren nog meer diepte kregen. Anderzijds als eyeliner langs de bovenste wimperrand. 

Het illuminating poeder heb ik gebruikt als highlighter op mijn jeukbeenderen. Ik heb de vier kleuren gemengd. Dat geeft naar mijn mening het mooiste effect.

Maria Galland Été Indien look


Wat vind jij van deze warme Maria Galland herfst/winter collectie?

Te koop bij Maria Galland schoonheidssalon of e-shop
516 Palette Poudre Illuminatrice 9 gram - 36 euro
524 Le Crayon Yeux Infini waterproof - 20 euro
507 Le Vernis 7 ml - 19 euroBeauty Treasures   
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 
samples4 opmerkingen: