26 feb. 2014

KNEIPP | REVIEW BADOLIE BEAUTY GEHEIM

Een trend in beautyland is dat steeds meer mensen producten willen gebruiken waarin verzorgende oliën of crèmes in verwerkt zitten. Kneipp speelt met hun nieuwste badolie Beauty Geheim gretig in op deze trend.


Dat Kneipp een fijn douche assortiment heeft, wist ik al. Ik heb in het verleden al regelmatig hun douchegels gebruikt. Maar het badgamma is voor mij eerder onbekend terrein. Hoogtijd om daarin verandering te brengen.

De badolie Beauty Geheim bestaat uit vier rijke natuurlijke oliën. Stuk voor stuk hebben ze een diep verzorgende en herstellende werking op de huid.

Arganolie maakt de huid soepel en laat haar stralen
Marulaolie versterkt de beschermfunctie van de huid en verzorgt de huid diep
Wonderboomolie werkt terugvettend en gaat vochtverlies tegen
Olijfolie beschermt de huid en maakt ze zacht

Kneipp omschrijft deze badolie als een ideaal product voor mensen met een droge en gevoelige huid. Doordat de combinatie zorgt voor een gladde, soepelere en zachtere huid.


Naast het feit dat er zoveel natuurlijke oliën in deze badolie verwerkt zitten, spreekt ook de geur mij voor 200% aan. Ik vind geuren altijd heel moeilijk om te schrijven, maar het is een warme rijke en relaxerende geur. Je badkamer wordt volledig gevuld met deze geur waardoor je een ultiem spa momentje voor jezelf thuis kan creëren.


Het was even wennen aan het feit dat er geen schuim aanwezig was. Ik ben een badschuim fanaat. Maar als je een droge, gevoelige huid hebt, dan is een badolie natuurlijk veel verzorgender. Desondanks was dit badmomentje heerlijk!

Meteen nadat ik uit bad kwam, voelde mij huid ontzettend zacht, glad en niet droog aan. Een bodylotion was voor mij op dat moment niet nodig. Al kan ik mij voorstellen dat een droge huid hier wel nog nood aan heeft. Ook de dag nadien was mij huid zachter dan anders.


Kneipp heeft mij op een aangename manier weten te verrassen met deze Beauty Geheim badolie. Het is niet alleen een heerlijke badolie om te gebruiken. Maar het effect nadien (de zachtheid van de huid) en de fijne, warme geur zijn een groot pluspunt. De badolie is vrij van conservering, minerale - en siliconenoliën.


Kneipp mag van mijn gerust een volledige lijn lanceren met deze geur. Ik zie met veel plezier een douchegel en bodylotion in de geur tegemoet!

Kneipp badolie Beauty Geheim (100 ml) - te koop bij de drogisterij - 9.49 euro.

5 opmerkingen:

  1. ik gebruik vaak badolie :) deze ga ik eens van dichtbij bekijken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt heel erg lekker! Meestal ben ik ook niet zo into badolie maar mijn huid kan het zeker gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik lees hier niks dan goeds over, dus dat zegt genoeg eh :-) Zelf moet ik 'm nog proberen.

    BeantwoordenVerwijderen