6 aug 2018

URIAGE BARIESUN BRUME SECHE SPF 50 & FLUIDE ULTRA-LEGER SPF 50

Uriage Bariésun Brume Sèche SPF 50

Naar jaarlijkse traditie is het Beauty Treasures testpanel aan de slag gegaan met suncare. Meestal vliegt het testpanel naar zonnige oorden zoals Spanje, Italië of Portugal voor de ultieme test. Maar met de zomer van 2018 hoef je niet weg te trekken. Want ook in eigen land heb je dagelijks zonnecrème nodig, zeker als je je buiten begeeft.

Opvallend gekleurde verpakkingen geven instant zomerse vibes. Uriage Bariésun Brume Sèche en Fluide Ultra-Lèger beiden met een SPF 50 gingen in testfase. De brume testte ik zelf een aantal jaren geleden uit en viel absoluut niet in de smaak. Wegens veel te vet en te olieachtig. Tegenwoordig noemt de Brume Sèche en is er ook geen sprake meer van een vet gevoel op de huid. Mogelijks heeft Uriage de textuur aangepast. Even sprayen, uitsmeren en je bent klaar. Moeilijk te bereiken plaatsen zoals de rug kan je zelf insprayen als je geen hulp hebt van derden. Olievrij, hypoallergeen en water resistent. Zero last van zonneallergie en met een heerlijke geur. 

Uriage Bariésun Fluide Ultra-Lèger SPF 50

Voor het gelaat is er een aparte SPF in de vorm van een ultra lichte fluide. Bariésun Fluide Ultra-Lèger SPF 50 is een klein, compact flesje dat je goed moet schudden voor gebruik. Niet vet, vrij van parfum en kan onder make up gebruikt worden. Doordat er geen parfumstoffen aan toegevoegd zijn, is deze zonnecrème voor het gelaat geschikt voor iedereen, zelfs de gevoelige huidtypes.

Afkoelen en verfrissen dat doet het Uriage Thermaal Water als de beste. Ik heb dit product al meermaals genoemd en besproken op mijn blog. Het is een fijne spray die je multifunctioneel kan inzetten. Om je op te frissen, om verkoeling te brengen na het zonnen, na een (sportieve) inspanning, ... . Of om namiddag dipjes op het werk te bestrijden. De unieke samenstelling (mineralen zouten, calcium en silicium) verzacht, hydrateert en beschermt de huid.


Uriage Thermaal Water

Uriage kwam vlotjes door de Beauty Treasures suncare test. En doet het hiermee een stuk beter dan een aantal jaren geleden. Altijd fijn om te zien hoe merken investeren en producten verbeteren. De zonnecrèmes zijn verrijkt met vitamine C en E en bieden bescherming tegen zowel UV-A als UV-B.

Ik snorde enkele suncare testpanel reviews op uit de oude doos. Zoals je hieronder ziet, testen we jaarlijks diverse merken en types zonnecrèmes uit. Voor ieders budget van parfumerie zonnecrème tot drogisterij en zelfs Cien zonnecrème van bij Lidl.


Uriage is te koop bij de apotheek en parafarmacie.
Bariésun Brume Sèche SPF 50 200 ml - 19.40 euro
Bariésun Fluide Ultra-Léger SPF 50 30 ml - 12.95 euro
Thermaal Water 50 ml - 3 euro

Wat is jouw favoriete zonnecrème?

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram  
samples
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten