20 jul 2018

URIAGE BARIÉSUN THERMAL SPRAY SELF TANNING

Aangezien ik me steeds bewuster word van de gevolgen van de zon, probeer ik zoveel mogelijk de zon te vermijden. Maar hoe bekom je dan een mooi zomers bruin kleurtje? De oplossing is het gebruik van zelfbruiner. Hiermee bouw je op een makkelijke manier een tintje op zonder schadelijke UV-straling van buitenaf. Vandaag review ik Uriage Bariésun Thermal Spray Self-Tanning.

Uriage Bariésun Thermal Spray Self-Tanning

In 2015 mocht ik samen met Uriage naar Parijs om de Hyséac productlijn te ontdekken. Het was een onvergetelijke dag. De volledige dag is vastgelegd in een plog die nog steeds online staat. Daar ontdekte ik dat Uriage naast veel huidverzorging ook een complete suncare lijn heeft inclusief zelfbruiner. De Bariésun Thermal Spray Self-Tanning is een zelfbruinende nevel mist. Super handig in gebruik en geschikt voor lichaam en gelaat. Wat maakt dat je slechts één product nodig hebt voor je volledig lijf.

Uriage Bariésun Thermal Spray Self-Tanning

Voor wie is de Bariésun zelfbruiner spay een aanrader? Als je houdt van een makkelijk product en een merk dat rekening houdt met de gevoeligheid van de huid. Uriage heeft hydraterende ingrediënten (oa castor olie en glycerine) en hun thermaal water (cult product) toegevoegd voor extra hydratatie en verzorging. De zelfbruiner is hypoallergeen en non comedogeen wat zeer belangrijk is als je een acné gevoelige huid hebt. Het zelfbruiningscomplex (DHA en Erythrulose) zorgt voor een geleidelijke opbouw en een mooie bruine kleur. Het effect komt zelfs in de buurt van mijn natuurlijke bruine kleur. Doordat het een gradueel opbouwend effect is, breng je best een paar dagen na elkaar de zelfbruiner aan tot je de gewenste kleurintensiteit bereikt hebt. Ik spray de zelfbruiner over het gelaat en over mijn lichaam. De mist is fijn en aangenaam. Op het gelaat laat ik het gewoon opdrogen en op het lichaam werk ik de zelfbruiner uit door middel van een handschoen (speciaal voor zelfbruiner). Ik heb alleen maar positieve ervaringen met dit product. Geen last van een oranje effect, strepen of de typische zelfbruiner geur. De zelfbruiner bevat parfum (lekker zomers). Zelf heb ik geen last van parfum op de huid, maar mocht je hiervoor gevoelig zijn kan dit een aandachtspuntje zijn. 

Het is niet de meest intense zelfbruiner vanaf dag één, maar eentje om op te bouwen. Je sprayt en je bent op minder dan vijf minuutjes volledig klaar. Wat super snel en efficiënt is. Kortom een fijn product.

Bekijk zeker mijn 'oudere blogposts' over zelfbruiner. Met heel wat tips & tricks. 


Te koop bij de (online) apotheek en online parafarmacie
Uriage Bariésun Thermal Spray Self-Tanning 100 ml - 19.50 euro


Beauty Treasures

samples

1 opmerking: