29 aug. 2016

NIVEA PRODUCTEN VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Nivea haarverzorging

Al jaar en dag is Nivea een vaste waarde in mijn badkamer. De producten zijn budgetvriendelijk en bovendien lanceert het merk regelmatig nieuwigheden. Vandaag review ik enkele producten voor dagelijks gebruik voor het volledige gezin.


 

Diamond Gloss en Repair & Targeted Care

Nivea haarverzorging

De nieuwe Repair & Targeted Care shampoo en bijpassende conditioner pakken doelgericht de probleemzone aan. De Kera Detect technologie werkt als een magneet en spoort haarbeschadiging op. Panthenol voedt het haar diepgaand en versterkt de haarvezel van binnenuit. Terwijl peptiden in de omgekeerde richting een beschermend schil vormen tegen agressieve invloeden van buitenaf. Zeker na de zomer vind ik het fijn om verzorgende producten te gebruiken om mijn haardos een boost te geven richting het najaar. De haarverzorgingsproducten zijn voorzien van een lekker geurtje, schuimen fijn en werken prettig voor groot en klein. 

De Diamond Gloss haircare producten ken ik al enkele jaren. Glanzende lokken zijn voor mij een blijk van gezond haar. Al kunnen we soms Moeder Natuur een handje helpen. De Diamond Gloss shampoo, conditioner en haarlak zijn verrijkt met diamantpoeder en macadamia olie voor hydratatie en een lichtweerkaatsende werking. De haarlak geeft extra fixatie aan je kapsel, houdt fijne haartjes in bedwang en ruikt lekker. Wat mij betreft is dit een haarlak die vergeleken kan worden met een professionele hairspray.

Douche Care & Cacao

Nivea douche Care & Cacao

Douche Care & Cacao is een warme, rijke geur gecombineerd met een romige crèmeschuim. Wist je dat cacaoboter rijk is aan vitamine E, mineralen, antioxidanten en zo'n 53% vetten bevat met een hydraterende werking? Het verbaast je dan ook niet als ik zeg dat dit een fijne douchecrème is voor de droge huid. De laatste weken heb ik deze douchecrème minder intensief gebruikt, omdat ik in de zomer liever een frisser geur onder de douche gebruik. Maar zodra het opnieuw kouder wordt, gaat deze er vlotjes doorheen gaan. Na het douchen voelde mijn huid zacht en aangenaam aan zonder een trekkerig gevoel.

Q10 body oil

Nivea Q10 body oil

Naarmate je ouder wordt, verslapt de huid, neemt de celvernieuwing af en heeft de huid een extra boost nodig. De Nivea Q10 lijn bestaat al een tijdje maar heeft een nieuwe telg erbij namelijk Q10 Body Oil. Een wellness partner als je opzoek bent naar versteviging, gladmaken, striemen verminderen en hydratatie. Aan deze vier behoeften komt deze lichaamsolie tegemoet. Het is een kostbare olie op basis van drie plantaardige oliën: katoenzaadolie, avocado olie en macadamia olie. Een extra troef is de heerlijke vrouwelijke geur. Persoonlijk doen oliën het minder goed bij mij. Ik heb geen droge huid waardoor ik lang moet wachten voor het product volledig geabsorbeerd is. Gelukkig is er ook een bodylotion beschikbaar in het Q10 gamma. Het antwoord op de vraag "werkt dit effectief verstevigend" moet ik jou schuldig blijven. Echter een goed gehydrateerde huid ziet er voller uit, oogt mooier en ook strakker.

Nivea Q10 body oil

De olie kan aangebracht worden op zowel een droge als vochtige huid. Ik kreeg onlangs van iemand in mijn omgeving de tip om na het douchen op de natte huid de verstevigende Q10 olie aan te brengen. Lekker in te masseren en vervolgens je lichaam zachtjes droog te deppen. Mij lijkt het alvast een geweldige tip voor de droge, vochtarme huid. 

Care

Nivea Care

De Care cream is een  allrounder en allemansvriend met een unieke textuur. Een perfecte bondgenoot als je opzoek bent naar een simpele verzorging zonder een plakkerig gevoel. De revolutionaire hydrodispersie technologie is een wax in water formule. Klinkt allemaal heel technisch, maar het komt erop neer dat de Care crème licht aanvoelt op de huid, vlotjes uitsmeert, niet plakkerig aanvoelt en  ultra voedend is. Ik vind het een prettige crème om in de badkamer te hebben vanwege zijn multifunctionele inzetbaarheid. Het werkt prima als lichaamsverzorging, voetcrème en zelfs als dagcrème in uiterste nood.

Nivea Care

Hoe graag ik de blauwe Nivea pot ook ruik, voor mij is de textuur veel te vet en ook Nivea Soft is iets waar ik niet vaak naartoe grijp. Deze lichte variant sluit beter aan bij mijn persoonlijke voorkeur en wensen. 

Protect & Care deo

Nivea Protect & Care deo

Om in de sfeer te blijven van de blauwe pot. Iedereen herkent de klassieke Nivea blauwe pot geur. Misschien zelfs van mijlen ver. Pure nostalgie.
Voor mij is het een vertrouwde, familiare geur waar ik mij goed bij voel. Na het succesverhaal van de Protect & Care bad en douche producten, creëerde Nivea een Protect & Care deoroller en deospray met de bekende geur van zachtheid. Doeltreffend en uiterst mild voor de gevoelige oksels zonder alchohol. De mannelijke variant met citrus- en houtnoten is stoerder, maar met dezelfde langdurige bescherming. Wij zijn alvast fan! Keer op keer verbaas ik mij over de gebruikstijd van een deoroller. Deze gaat een stuk langer mee dan een spray.

Nivea is te koop bij de drogisterij en supermarkt.
Diamond Gloss shampoo 250 ml - 3.39 euro 
Diamond Gloss haarlak 250 ml - 4.29 euro
Repair & Targeted Care shampoo 250 ml - 3.39 euro
Care & Cacao douchecrème 250 ml - 2.99 euro
Q10 Body Oil 200 ml - 10.99 euro
Care crème 100 ml - 3.49 euro/ 200 ml - 4.49 euro
Protect & Care deoroller 50 ml - 3.29 euro
Protect & Care deoroller MEN 50 ml - 3.39 euro

Beauty Treasures

1 opmerking: