18 mei 2018

MARIA GALLAND MACARONS DE PARIS REVIEW & LOOK

Maria Galland Macarons de Paris

De trendkleur van het voorjaar is lavendel. Maria Galland combineert de it-kleur van het moment met de Parijse lifestyle 'savoir vivre'. Deze versmelting leidt tot een lente/zomer look genaamd Macarons de Paris. Ik testte twee producten uit de collectie. Toevallig twee limited edition items. 

Mijn persoonlijk gevoel bij de Maria Galland Macarons de Paris lente/zomer look is zeer gelijkaardig aan de Sothys Les Jardins Sothys voorjaarscollectie. Ik mis de speelsheid van het seizoen. De collectie bevat enkele basis make up producten zoals een lippotlood, een zonnepoeder, twee lipsticks enz. De eyecatchers zijn de limited edition gekleurde mascara en het waterproof oogpotlood. Het roept geen waw effect bij mij op, waarmee ik niet gezegd wil hebben dat de producten individueel niet goed zijn. Integendeel Le Crayon Yeux Infini Waterproof in de kleur Lavande is een topper. Ik blijf twist up oogpotloden handig vinden. Je moet ze niet slijpen, je kan ze makkelijk omhoog draaien en de formule is goed. De houdbaarheid is prima evenals het aanbrengen dat super vlot gaat. Aan de andere kant vind je een kleine smudger voor het vervagen van het oogpotlood (smokey effect).


Maria Galland Macarons de Paris


De hype rond gekleurde mascara heb ik nooit goed begrepen. Leuk voor een keertje, maar voor dagelijks gebruik nope. Ik blijf trouw zweren aan mijn klassiek zwarte mascara. De Maria Galland Intensive Mascara in Lavande geeft volume en lengte aan de wimpers. De paarse mascara oogt een stuk zachter en laat het groen van mijn ogen meer naar voorkomen.

De borstel is er eentje met gewone haartjes. Het speciale aan het mascara borsteltje is de positionering van de haartjes. Verder uit elkaar dan je normaal gewoon bent. Toch werkt het borsteltje prima. Met als resultaat gesepareerde wimpers zonder klontertjes. De formule werkt goed en houdt goed. Pluspunt: de mascara laat zich makkelijk verwijderen ook met warm water alleen.

Onderstaande look droeg ik afgelopen zondag (mijn eerste moederdag). Zeer simpel en eenvoudig gehouden. Met een gouden glanzende oogschaduw op het ooglid, het Maria Galland paarse oogpotlood als eyeliner aangebracht langs de bovenste wimperrand en Maria Galland paarse mascara op de wimpers.

Maria Galland Macarons de Paris make up look

De Macarons de Paris look wist me niet in het bijzondere te charmeren. De producten daarentegen zijn individueel kwalitatief prima.
 
Te koop bij een Maria Galland schoonheidssalon of via de e-shop.
522 Mascara Intense 11 ml - 25 euro (limited edition)
524 Le Crayon Yeux Infini Waterproof 1.3g - 20 euro (limited edition)

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 



2 opmerkingen:

  1. Deze zachte look staat je ook heel mooi, de oogpotlood in de kleur lavande spreekt mij aan ☺️

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook niet zo voor gekleurde mascara, maar de eyeliner vind ik wel leuk staan!

    BeantwoordenVerwijderen