14 mei 2018

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES MAART & APRIL 2018

De tijd vliegt waardoor ik jou ditmaal een blik achter schermen laat zien van maar liefst twee maanden! Ik heb naar goede gewoonte niet stil gezeten. Ontdek wat ik uitgespookt heb in maart en april 2018.

achter de schermen bij Beauty Treasures

De maand maart zette ik goed in samen met Dorien. We gingen eten bij Casa Paglia (Genk). Het eten vond ik zeer lekker! Ik wil zeker nog een keertje terug. 

Casa Paglia

Casa Paglia

Bananen pancakes zijn zo lekker! En vooral heel makkelijk te maken. Gewoon één rijpe banaan pletten samen met een ei'tje en twee eetlepels havermout. Yummie met een beetje yoghurt en vers fruit. 


bananen pancakes

Eén van de meest gebruikte babycare producten voor Alexia is Cicaplast. Geschikt voor zoveel redenen, ook als je geen baby in huis hebt. Plaatselijk op geïrriteerde plekjes, tegen rode billetjes, als gezichtscrème op koude dagen, ... . Momenteel gebruik ik de Cicaplast van La Roche Posay. Deze heeft een lichte, dunne textuur. Is volledig geurloos en wordt makkelijk opgenomen door de huid.


La Roche Posay Cicaplast

Veet nodigde mij uit voor een sleepover in Amsterdam. De volledige plog staat online. De reden dat ik afzakte naar Amsterdam was voor de productvoorstelling van de vernieuwde Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Veet sleepover

Veet sleepover

MOOK pancakes
Amsterdam

Van dit gezichtje word ik zo gelukkig!


Alexia

Planet Parfum organiseerde een leuk Spring Planet event in hun winkel in Waterloo. Een eindje rijden voor mij, maar wat een magnifiek mooie winkel! Heel groot, met een ruim en open concept. Heel wat prachtige, luxe merken onder één dak. Ik heb mijn ogen de kost gegeven. Wist je dat Planet Parfum hele mooie exclusieve merken heeft zoals StarSkin, Carven parfum, Annayake skincare, ... .


Planet Parfum
Planet Parfum

Clarins is geen exclusief merk. Het wordt bij meerdere parfumeries verkocht, maar mijn absolute Clarins aanrader is het Double Serum. Dit gebruik ik al een poosje, wie wil er een review over?

Clarins

De eerste echte lentekriebels waren voelbaar in de maand maart. Heerlijk na de winter. Lekker een ijsje eten bij Ijs Rossi (Houthalen). 


ijsje

Make up en beauty producten uittesten, ik blijf het geweldig vinden. Deze look maakte ik met de Sothys lente/zomer look.

Sothys make up

Klaar voor de lente met Kruidvat? In Antwerpen werden de nieuwigheden voor het voorjaar voorgesteld. Wat denk je van een vegan skincare lijn of leuke nieuwe zonneproducten? Ik dompelde mezelf onder in een hoop budget toppers.


Kruidvat
Kruidvat Daily Defense
Kruidvat zonneproducten

De bummer van de maand maart qua eten was toch wel Mercado (Antwerpen). We kozen voor Mexicaans, maar het eten wist me ditmaal niet te bekoren. Hoewel het er lekker uitzag, zaten de smaken (naar mijn mening) niet juist.

Mercado

 1 april, Pasen. Alexia haar eerste Pasen, maar aangezien ze nog te klein is om het allemaal te beseffen, deden we niks speciaals. We gingen in de voormiddag op bezoek bij mijn grootouders en namiddag rustig thuis. Ik maakte gebruik van het rustige moment om enkele nieuwigheden verder te exploreren.


beauty nieuwigheden

Ook in april mochten we genieten van enkele heerlijke (zomerse) dagen. Op zaterdag namiddag ging ik samen met Alexia, mijn mama en mijn oma naar Domein Kiewit (Hasselt). Vier generaties en daar ben ik heel erg fier op. Heerlijk om samen actief te zijn. Alexia's eerste uitstapje naar de kinderboerderij.

Alexia

domein Kiewit
domein Kiewit

De dag werd heerlijk afgesloten met een ijsje.
ijsje

Vanaf het moment dat Alexia wakker is tot ze gaat slapen is deze bengel vrolijk. Heerlijk dat lachje achter haar tut.


Alexia


Ik nam definitief afscheid (letterlijk) van mijn pantoffels en ik verwelkomde deze slippers.

slippers

Kort na het Planet Parfum event mocht ik nog een leuk cadeautje vinden in mijn brievenbus. Zeer attent van de PR van Planet Parfum.


Planet Parfum La Perla


Lidl nodigde mij en mijn gezin uit voor een leuke familiedag in Pairi Daiza. De eerste echte familie uitstap. Het was een topdag. Alles zat gewoon mee en we hadden prachtig weer. Pairi Daiza is een echte aanrader, ook als je geen kinderen hebt. 

De reden dat ik afzakte naar Pairi Daiza was voor de productlancering van het babycare gamma van Lidl. De snoetenpoetser doekjes te samen met de pampers van het huismerk Lupilu zijn aanraders.

Lidl Lupilu

Pairi Daiza

Enkele fijne spring essentials. De Nivea Bronze Effect bodylotion is een fijne bodylotion met een licht zelfbruinend effect. 7 dagen intensief smeren en je hebt de mooiste bruine benen die je je maar kan inbeelden.


spring essentials


Verlengd weekend, yeah! Samen met Dorien en Alexia ging ik shoppen in Antwerpen. Hoewel het eerder leek op een eet uitstapje dan een echte shopping date.

De eerste stop: Chez Eclaire. De nieuwe fancy eclaires waar de laatste tijd heel wat over te doen is. Ze zien er fantastisch uit, maar de prijs is ook navenant. Persoonlijk voor mij de hype niet waard. Aangezien ik geen eclaire verwacht met knettersnoep of een violetvulling. Als je wel into speciale smaken bent, moet je zeker een keer stoppen.

Chez Eclaire
Chez Eclaire

De tweede food stop Five Guys. Een andere hotspot van het moment in Antwerpen. Een hamburgertent met lekkere hamburgers en heerlijke frietjes. McDo maar net wat meer opgeschmukt zou ik zeggen. Moet je een keertje geprobeerd hebben als je houdt van fastfood.

Five Guys

Ik denk dat het opvalt hé. Ik hou van lekker eten, van mooie beauty producten en events en of course van mijn gezin! Dat is de conclusie van twee maanden achter de schermen foto's :-)!


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

  1. Zo leuk om te zien! Je bent naar zeer mooie events geweest & die gepersonaliseerde parfum is echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een schatje is Alexia. Rui heeft ook die Bumba ballon :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel leuke dingen gedaan en idd meer moet dat echt niet zijn 😉
    Cremerie Chapeau in Zonhoven is ook een echte aanrader! De wafels & pannenkoeken zijn er heel lekker. Ik raad je aan als je evt. kan om ergens in de week te gaan. De keuken is open tot 21u.
    In het weekend is het daar vaak ontzettend druk. Wij halen bij mooi weer al eens een ijsje bij 't Flensje. Is vlakbij voor ons. Momenteel heb ik graag ijs van passievrucht erbij.
    Hopelijk komt er een review over de Double Serum van Clarins 😉 Waarom vind je het zo een aanrader? En die olie? 🤔😉
    Je look met Sothys vind ik super mooi! 😍 Welk lip & blush kleurtje heb je voor deze look gebruikt?
    Alexia lijkt mij echt een super vrolijk meisje 😉 Je ziet ze op iedere foto lachen. Heerlijk!
    Oh en naar Casa Paglia wil ik zeker ook eens naartoe. De pasta ziet er heel lekker uit! 😘

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de ijsjes tip!

      De review over het Clarins Double Serum komt er zeker aan. De textuur en werking is heel prettig.

      Ik gebruikte in mijn Sothys look de blush en lipstick uit de Jardins de Sothys collectie. Er staat een volledige review over online. Daar vind je alle info terug.

      Verwijderen
  4. Zoveel leuke foto's alweer!! Pairi Daizi staat hoog op mijn lijstje om nog eens te doen, en ook Chez Claire trouwens ;)

    BeantwoordenVerwijderen