4 apr 2018

PLOG VEET SLEEPOVER

Een wellness sleepover in Amsterdam, daar zeg ik geen neen tegen. Veet nodigde mij samen met Griet  uit in het Coredon Vitality hotel. Benieuwd hoe mijn dagen in Amsterdam verliepen? Via deze plog neem ik je mee. Klaar voor de Veet sleepover ervaring?


plog Veet


Vrijdag 16 maart 2018. Kwart over 7, bijna klaar om naar het werk te vertrekken. Op vrijdag werk ik maar een halve dag. Iets wat ik geweldig vind, want op die manier start mijn weekend altijd wat vroeger. In de voormiddag ging ik naar Hasselt voor een vergadering op het werk.

plog Veet

12u30: de werkdag zit erop, klaar om Griet op te pikken en samen door te rijden richting Amsterdam. Mijn make up was au naturel. Met de focus op een mooie huid en lange, volle wimpers.


plog Veet 

Snel nog een korte tussenstop aan de pomp.


plog Veet

 
Na een vlotte autorit kwamen we aan in Amsterdam. Persoonlijk rij ik liever op en af Amsterdam dan richting Brussel of Antwerpen. De verbinding was een stuk vlotter en zonder files. Hoera! We checken netjes op tijd in en hadden zelfs nog tijd om de koffers op de kamers te zetten voor het Veet event van start ging.

Veet plog

Veet plog

Onze hotelkamer was gelegen op het 7de verdiep. Ik vond het spannend om de kamer binnen te gaan.  Benieuwd of Veet de kamer voorzien had van een persoonlijke Veet touch.

plog Veet


En wat denk je? 

Veet plog

Veet plog

Veet plog

Om 16 uur startte het event. Veet stelde de vernieuwde & verbeterde Sensitive Precision Beauty Styler voor. Een handig trim apparaatje dat compact en klein is. Makkelijk in de hand ligt en onder de douche gebruikt kan worden. Met de verstelbare trimkopjes kan je je wenkbrauwen bijwerken en shapen, maar evengoed gebruiken om gevoelige zones bij te werken zoals oksels, bovenlip of bikinilijn. Ik ga de Sensitive Precision Beauty Styler uitgebreid testen. Een complete review komt binnenkort op mijn blog online.

Veet plog

Veet plog
Veet plog
Veet plog

Na de korte presentatie stonden twee MUA's klaar voor een korte touch up met de Veet Sensitive Precision Beauty Styler.

Veet plog

Tussen de product presentatie en het avondeten lag er een kort moment. Griet en ik gingen even naar de kamer om onze koffer uit te pakken. De confetti ballonnen trokken meteen mijn aandacht.

Veet plog

Om 18 uur werden we opnieuw verwacht in de lobby om van daaruit samen met de groep richting het restaurant te vertrekken. Daar werden we getrakteerd op een lekkere 3-gangen menu met aangepaste wijnen. Lekker fancy schmancy.


Veet plog

Na het diner was de spa van het hotel gereserveerd. Ik wellness heel graag. Pure ontspanning en verwennerij, daar ben ik altijd voor te vinden. De spa van het hotel was uitgerust met een vitamine D ontspanningsruimte, zwembad, Finse sauna, Turks stoombad en infrarood sauna. Als ik eraan terug denk, zou ik er meteen opnieuw willen induiken.

Veet plog


Moe maar voldaan plofte ik neer in bed. Good night zzzzzzzz!


Veet plog

Zaterdag 17 maart 2018: ik was al vroeg wakker. Mijn biologische klok is ingesteld op tijdig opstaan. Niet geheel onlogisch met een baby van 9 maanden in huis. Ik bleef even liggen in bed tot mijn roomie Griet ook wakker werd. We maakten ons op het gemak klaar. 

Veet plog

Klaar om richting ontbijt te vertrekken. Ik ben een echte foodie. Niet alleen beauty maakt mij heel gelukkig ook van lekker eten word ik vrolijk. Vers geperst fruitsap, een lekker eitje en een chocoladebroodje njam njam!

Veet plog 

Na het ontbijt namen we de tram richting Amsterdam centrum. Op onze to do lijst stond de grote Bijenkorf met een Charlotte Tilbury en een Nars counter. Ik wou heel graag de Charlotte Tilbury Wonder Glow foundation primer en Beauty Light Wand highlighter. Ik bedankte vriendelijk nadat we op zeer onprofessionele wijze behandeld werden door twee Charlotte Tilbury MUA's.  Die het leuker vonden om gezellig te kletsen onderling dan potentiële klanten te helpen. Dan niet ... .

Veet plog

Charlotte Tilbury

NARS


's Middags lunchten we bij MOOK. Een hotspot die Griet online ontdekte. Ik had nog nooit echte pancakes gegeten. Ze zien er niet alleen fotogeniek uit, de smaak was ook goed! Ik koos voor pancakes met aardbeien, bosbessen en banaan, yummie!

Mook pancakes


Buiten was het ontzettend koud. De wind was ijzig, maar we hadden zoveel geluk dat het zonnig was. Een heerlijke winterse dag. Nog snel even de toerist uithangen :-).


Veet plog


Hoe leuk ik zo'n sleepover ook vind, ik was ook weer ontzettend blij om terug thuis te zijn. Met my sweet little baby.

 Veet plog 

Vriendlief bestelde pizza. Ik ben zot op pizza met salami! Welke pizza eet jij graag?

Veet plog


De shoplog van Amsterdam bleef bescheiden (mede dankzij Charlotte Tilbury). Ik kocht bij Vila een grijze jeans en een rode polka dots bloes. Perfect voor het voorjaar. Op mijn wishlist stond het NYX lippoltlood in de kleur Mauve. Eén van mijn favoriete Youtubers gebruikt deze lipliner vaak. Voorts kocht ik het NYX Micro Brow Pencil. Dit zou een dupe zijn van het Anastasia Brow Wiz wenkbrauwpotlood. Ik heb beiden in huis en binnenkort ga ik ze met elkaar vergelijken. Spannend!

Amsterdam haul



Een hele dikke merci aan het Veet team voor deze ontspannende sleepover!

Veet Sensitive Precision Beauty Styler - 34.99 euro


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

  1. Volgende date, samen salami pizza eten. Ook mijn fave!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke plog en tof event van Veet. Jammer van je ervaring bij Charlotte Tilbury xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk zo een weekend met alles erop en eraan 👌 Jullie werden goed in de watten gelegd met lekker veel lekkers 😜 Je huid ziet heel goed uit Steffi! Ging dat goed met die Veet? Verder ben ik benieuwd naar de Micro Brow Pencil van NYX. Als ik pizza eet is Hot 'n Spicy.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ooh, wauw wat een leuk event! Zo leuk dat je erbij mocht zijn, lijkt me echt geweldig!
    Liefs,
    Yara

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo leuk om terug te zien, was echt zalig geweest. Ik moet weer lachen om mijn lange badjas :D

    BeantwoordenVerwijderen