22 apr 2018

REVIEW VEET SENSITIVE PRECISION BEAUTY STYLER

Veet vernieuwde de Sensitive Precision Beauty Styler. Een handig trimtoestel dat je kan gebruiken voor het bijwerken van wenkbrauwen of gevoelige zones. Ik testte het toestel uit.
 
Veet Sensitive Precision Beauty Styler

De Veet Sensitive Precision Beauty Styler komt met een transparante plastieken opbergtas, het toestel zelf , een batterij, verschillende verwisselbare opzetstukken en een borsteltje om het toestel proper te maken. Kortom alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. 

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Mocht je de vorige versie hebben dan vraag je je mogelijks af wat het verschil is met de nieuwe variant. Het verschil zit in de precisie van het toestel. Bijkomend kan je de Sensitive Precision Beauty Styler gebruiken onder de douche en is er geen risico op snijwondjes en scheerirritatie.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Je kan de Beauty Styler gebruiken voor twee belangrijke zaken. Voor het bijwerken van de wenkbrauwen of het trimmen van lichaamsdelen zoals bikinilijn, bovenlip, oksels, ... . Zelf heb ik beide manieren uitgeprobeerd. Dit toestel doet wat het moet doen. 

Ik vind het een fijne manier om mijn wenkbrauwen bij te werken. Het liefste epileer ik de haartjes onder de wenkbrauw. Als je in a rush bent, kan deze Beauty Styler handig van pas komen voor het verwijderen van overtollige haartjes. Ik zie graag een perfect gestylde wenkbrauw. Met het trimkopje kan je de wenkbrauwhaartjes net wat korter maken. Waardoor de wenkbrauw een stuk strakker oogt. Zonder overdreven Instagram achtig eruit te zien. Het effect blijft natuurlijk. Hiervoor kan je het dubbelzijdige opzetkopje gebruiken met aan een trimzijde 2 mm en aan de andere kant 4 mm. Ik gebruik 4 mm want 2 mm vind ik persoonlijk te kort. De trimkop is buigbaag. Super handig als je de haartjes onder de wenkbrauw wil weghalen. Het verwijderen van de haartjes doe je met de haargroei mee. Het trimmen ervan doe je tegen de haargroei in. 

Ook voor gevoelige zones heb ik de Beauty Styler gebruikt. Ik trim nooit mijn oksels, deze scheer ik altijd. Zelden last van scheerirritatie, maar bij mijn bikinilijn is dat wel een probleem. De Beauty Styler scheert niet, maar trimt. Dat is een andere manier van ontharen waardoor je geen last hebt van irritatie en wondjes. Maar het effect is niet hetzelfde. Zo vind ik scheren een veel gladder effect geven. De Sensitive Precision Beauty Styler vind ik handig voor het inkorten van haren.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Het toestel is compact en makkelijjk mee te nemen bijvoorbeeld op reis of een weekendje weg. Een pluspunt vind ik het gebruik onder de douche. Dit is zeker een item dat in mijn badkamer blijft. Omdat ik het effectief gebruik en gewoon handig vind. Hou zeker de aanbiedingen in de gaten. Zo spotte ik onlangs bij Kruidvat een leuke deal op de Veet Sensitive Precision Beauty Styler (15 euro korting).

Onderhoudstip: om de mesjes scherp te houden, smeer je best na ieder gebruik een druppeltje olie op de mesjes.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler - 34.99 euro
 
Benieuwd naar mijn plog over de Veet wellness sleepover?

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

2 opmerkingen:

  1. Dit klinkt echt wel als een interessant toestel! En ik ben super benieuwd naar jouw plog!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De plog staat reeds online. Als je klikt op de Veet Wellness sleepover (helemaal onderaan in mijn blogpost) dan ga je rechtstreeks naar de plog.

      Verwijderen