24 mrt. 2018

REVIEW SIGNASOL COLLAGEEN DRANKJE


Signasol


Een mooie perfecte huid, wie droomt daar niet van? Vrij van oneffenheden, fijne lijntjes of rimpels, roodheid en verwijde poriën. Op de eerste plaats is een goede huidverzorging cruciaal. Maar uit wat bestaat een goede huidverzorging? Zowel ’s morgens als ’s avonds je huid grondig reinigen gevolgd door het juiste serum, dag- of nachtverzorging en een SPF. Daarnaast kan je from the inside out werken en dagelijks een collageen drankje drinken om je huidverzorging extra kracht bij te zetten. Ik testte een nieuwkomer uit op gebied van collageen drankjes namelijk Signasol. Gedurende 28 dagen dronk ik dagelijks een flesje. Dat betekent dat de kuur erop zit en ik het eindverdict met jullie kan delen.Signasol is een nieuw product in België. Het merk vindt zijn oorsprong in Duitsland. Is onderbouwd met wetenschappelijke studies en wordt exclusief verkocht bij de apotheek. In het verleden testte ik Collagen Lift Paris uit. Een gelijkaardig product. De resultaten van Collagen Lift Paris vond ik niet spectaculair, daarom was ik wat argwanend om Signasol uit te proberen. Wat belooft Signasol? Een reductie van rimpels tot 50%, een strakkere huid over het volledige lichaam, een globale aanpak van cellulite, voelbaar meer stevigheid en een duurzaam resultaat.

Signasol


Signasol is een kuur bestaande uit 28 gebruiksklare flesjes. Iedere ochtend is het de bedoeling dat je één flesje leegdrinkt tijdens het ontbijt. De flesjes zijn kant en klaar en onmiddellijk opdrinkbaar. Dat vind ik persoonlijk een voordeel tov Collagen Lift Paris. Elk flesje bevat een unieke cocktail met een samenstelling van speciale drinkbare collageenpeptiden, vitaminen en mineralen. Vrij van gluten, lactose en kunstmatige kleurstoffen. 

Welke ingrediënten herken ik?
 • Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid.
 • Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
 • Vitamine B2, B6 en B12 dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme.
 • Zink en Biotine dragen bij tot de instandhouding van een normale huid.
 • Koper draagt bij tot de instandhouding van normale bindweefsels.
 
Signasol


 

Wist je dat collageen huideigen is? Een stevige huid bevat veel collageen- en elastinevezels, die terug te vinden zijn in het bindweefsel. De vezels zijn met elkaar verbonden. Naarmate je ouder wordt, verslappen de vezels en ontstaan er rimpels. Het verouderingsproces start al op je 25ste. Shocking niet waar? Door zowel serums als crèmes te gebruiken te samen met het innemen van collageen kan je het verouderingsproces vertragen. Er zijn ook nog twee andere belangrijke redenen waarom het goed is om een Signasol kuur te doen. Collageen versterkt botten, gewrichten en kraakbeen en het geeft je haar en nagels een flinke boost. Vooral dat laatste kon ik enorm goed gebruiken. 

Wat vind ik van Signasol?

Ik heb net een kuur van 28 dagen beëindigd. Op de website lees ik dat het aanbevolen is om minstens 8 weken Signasol in te nemen. Zelf heb ik het gedurende één maand getest. Het effect zal hoogstwaarschijnlijk beter zichtbaar zijn, als je Signasol inneemt gedurende een langere periode. 

Voor mij was het moeilijk om iedere ochtend een flacon leeg te drinken. Niet zo zeer vanwege de smaak. Want die vond ik dik oké in tegenstelling tot Collagen Lift Paris. Je kan de smaak vergelijken met een soort vruchtensapje met een fris zoete smaak. Niet geheel verbazend aangezien druiven-, peren-, sinaasappelconcentraat en citroenzuur tot de ingrediënten behoren. De moeilijkheidsgraad zat vooral in het niet vergeten. Elke flacon bevat 25ml en kan je makkelijk in één teug leegdrinken. 

Ik boekte geen spectaculaire resultaten met Signasol. Mede doordat ik ook weinig last heb van fijne lijntjes of rimpels. Naarmate je ouder bent, vermoed ik dat je meer resultaten kan verwachten. Ik merkte tijdens mijn laatste huidmeting dat mijn vochtpeil prima was. Misschien dankzij deze kuur? Een wederaankoop wordt het voor mij alleszins niet op dit moment.

Signasol

Waar is Signasol te koop?

Zoals eerder vermeld, is Signasol exclusief te koop bij de apotheek. Mocht jouw apotheek Signasol niet verkopen, kan je er steeds naar vragen. In principe kan de apotheker dit product bestellen. Mocht het toch niet mogelijk zijn, kan je het online bestellen. Meer info hierover vind je terug via deze website.

Signasol kuur 28 dagen – 59.90 euro

 
Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het toch wel heel interessant! Ik ga het mss in de toekomst wel eens willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik het nu 3 maanden. Had cellulitis op mijn benen en verslapte huis . Was echt probleem zone, droeg nooit korte broeken na deze 3 maanden met ook wel een sportief leven zijn mijn benen drastisch maar dan met de grote D verranderd dus voor mij een grote JA voor dit product

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry voor spelfout!!! Dit moet huid zijn 😊

  Groetjes saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een kuur voor een maand? of dien je deze te blijven in nemen ?graag raad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er wordt aangeraden om minimaal 8 weken de flesjes te drinken. Het kan langer, maar moet niet. Maar je kan het als kuur gebruiken.

   Verwijderen