30 mei 2016

COLLAGEN LIFT PARIS - VLOEIBARE COLLAGEEN DRINK

Op de Estetika beurs maakte ik kennis met het merk Collagen Lift Paris. De stand was eenvoudig, maar hetgeen het merk presenteerde was klare taal. Bye bye botox and facelifts, hello Collagen Lift. 

Collagen Lift Paris

Het principe is simpel. Je koopt een doos wat meteen ook een maand kuur is (28 ampullen) en dagelijks drink je één flesje Collagen Lift vermengt met water of fruitsap. Dit drinkbaar collageen supplement op basis van Verisol collageen, Mediterraans zeewierextract en vitamine C vermindert rimpels en verbetert de elasticiteit van de huid. Ik ging samen met mijn mama de test aan.  

Collagen Lift Paris

Zonder al teveel in detail te treden, wil ik je eerst kort uitleggen dat elastine en collageen twee belangrijke bouwstenen zijn voor het behoud van een stevige, gemoduleerde huid. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid deze twee componenten met een rechtstreeks gevolg op rimpelvorming. 

Dagelijks een klein flesje drinken in de ochtend leek ons beiden dik oké. Qua uitzicht lijkt het een soort ice tea (vermengt met water), maar qua smaak is het een stuk minder. Vies vind ik het niet, maar na 28 dagen was ik het meer dan moe. Het werd eerder een "moetje" dan een "magje".

Collagen Lift Paris

De kuur is een goede lenteschoonmaak. De huid voelt gehydrateerd en zacht aan, maar zichtbare vermindering van rimpels is niet uit de bus gekomen. Mij lijken deze collageen drinks een mooie aanvulling op een goede huidverzorging of ter ondersteuning indien je een cosmetische schoonheidsingreep hebt laten uitvoeren. Je moet er echter wel 80 euro voor over hebben, wat ik persoonlijk niet weinig vind. Voor een product waarvan het resultaat toch niet helemaal is wat je er misschien van verwacht.

Te koop via Collagen Lift Paris website
80 euro voor 1 maand kuur 


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

 1. Een klein flesje drinken is te doen idd, maar de smaak dat niet erg lekker is dat kan ik me voorstellen dat je kan tegenvallen. 80 euro en geen resultaat zien, dat is niet fijn zeker met die smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Baat het niet dan schaadt het niet denk ik maar. Buiten je portefeuille dan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zou het denk ik toch iets te duur vinden, zou een goede aanvulling kunnen zijn maar op t moment zou ik het er niet voor over hebben :O

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er nog steeds niet aan begonnen, maar ben wel benieuwd als ik daadwerkelijk iets of wat verschil ga zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het is zo vies van smaak ik krijg het niet binnen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je het geprobeerd te verdunnen met fruitsap bijvoorbeeld? Ik vond de smaak nog meevallen, maar na een tijdje begint het wel tegen te steken.

   Verwijderen