28 mrt. 2018

NIEUWE TREND - GLASS SKIN

Ik ben altijd al een grote skincare liefhebber geweest. Je hebt maar één huid en daar draag ik graag zorg voor. Dat probeer ik door dagelijks fijne huidverzorgingsproducten te gebruiken gecombineerd met regelmatig een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste. De Koreanen zijn toch wel koploper als het op skincare aankomt. Het zal je dan ook niks verbazen dat er een nieuwe trend overwaait tot bij ons namelijk glass skin.

glass skinWat houdt de nieuwe trend glass skin precies in? Beeld je een glas in. Wat zie je? Je ziet het glas zelf. In zijn pure vorm en licht reflecterend. Hetzelfde effect tracht men te bereiken op de huid. Hoe? Door optimaal te reinigen en het hydratatieniveau te boosten. De huid ziet er perfect uit. Vol, rimpelloos, zonder enige imperfectie, gehydrateerd en glanzend. Like a dream coming true.

Glass looking skin bekom je niet in 1-2-3. Het is een complete huidverzorgingsroutine. Bestaande uit:
  • double cleansing
  • een (sheet) masker 
  • essences
  • je favoriete moisturizer 
  • een SPF

Ik heb 's morgens geen tijd om al deze stappen te doorlopen vooraleer ik mezelf kan maquilleren als voltijds werkende mama. Ik kies voor een vereenvoudigd stappenplan, maar ik vind de trend zeker iets hebben. 


 


Wat vind jij van glass skin?

 
Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram


Geen opmerkingen:

Een reactie posten