11 mrt. 2018

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES FEBRUARI 2018

Februari: koud maar zonovergoten. Heerlijk! Ik ging naar het eerste beauty event van 2018, had een lunch date bij KROK in Genk en genoot van een hannah gelaatsverzorging.  Kijk snel mee voor een blik achter de schermen.


achter de schermen bij Beauty Treasures februari 2018De eerste zondag van de maand waren we uitgenodigd op de babyborrel van baby Matteo. Toch altijd speciaal het eerste feestje van een kleintje. De doopsuiker was alvast on point!


babyborrel Matteo

Alexia was de hele namiddag voorbeeldig. Dus extra knuffels voor mijn kleine meid 's avonds!


Alexia

Clinique stuurde een tof perspakket met daarin de Moisture Surge 72 Hour Auto replenishing hydrator samen met een mooie aloë vera plant. Die intussen naast mijn tv staat te pronken. Moisture Surge is gelcrème met een onmiddellijke vochtbooster. De formule werd herwerkt en is verbeterd. Benieuwd?

Clinique Moisture Surge 72 Hour Auto replenishing hydrator
 
Voor het werk ging ik op werk 2-daagse met overnachting op hotel en dat betekende ook de eerste nacht zonder Alexia. En dat was raar. Je zou misschien denken heerlijk een nachtje doorslapen zonder opstaan. Toch slaagde ik er niet in. Ik nam mijn favoriete toilettas mee samen met mijn beauty essentials.

beauty essentials

Bij de feestdagen kreeg ik een mooi kerstcadeau van Clarins (thanks!). Fijne relax producten en daar genoot ik optimaal van tijdens het weekend. Rust, relaxen en gewoon genieten.  Laat me weten als je benieuwd bent naar een review over deze goodies.

Clarins
 
Samen met Griet ging ik een namiddag shoppen in Genk. Alexia ging gezellig mee. ' s Middags lunchten we bij KROK. Dit is zo'n gezellig zaakje. Niet groot, maar de croques zijn heerlijk. Perfect als break tussen het shoppen door.

make up of the day
KROK Genk

Alexia heeft een atopische huid. Ik postte op Instagram deze foto en ik kreeg heel wat reacties hierop. Met allemaal goede tips. Geweldig!  Momenteel is haar huidje rustig en hebben we de eczeem onder controle. Het gaat met ups en downs. Ik heb ook de indruk dat ik momenteel de juiste producten heb gevonden die werken voor haar. 

Alexia

Dit kopje dat naar je staat te kijken. Dan smelt ik gewoon meteen. 

Alexia

Februari was koud, maar zonnig en daar hou ik van. Perfect om warm ingeduffeld naar buiten te gaan.

winter wandeling

Ik passeerde bij de schoonheidsspecialiste. Iets dat ik in zeer lange tijd niet meer gedaan had, maar waar ik wel 200% van genoten heb. Het was nodig. Zowel voor mijn huid als om even te ontspannen en op adem te komen. Mijn huid is ver van perfect. Ik heb littekens van acné op de zijkant van mijn wangen en hyperpigmentatie tevens van mijn periode voor mijn zwangerschap. Desondanks is mijn huid momenteel in goede conditie. Mijn schoonheidsspecialiste is een hannah huidcoach en werkt met de hannah producten, waar ik erg over te spreken ben. Ga jij soms naar de schoonheidsspecialiste? En met welke producten werkt jouw salon?

hannah

hannah

hannah

Groot feest in de maand februari. Vriendlief kreeg een nieuwe voordeur en dat moest gevierd worden. Zowel binnen als buiten werd er versierd. Niet veel, daar hou ik zelf niet van, maar gewoon op een leuke manier als verrassing.

verjaardag
verjaardag

Ik kocht als cadeau een Armani heren horloge met een keramische polsband. Heel stijlvol en ik was superblij dat vriendlief de horloge eveneens prachtig vond. Plus een kadobon van bij de kapper dat Alexia aan haar papa kon afgeven :-).

verjaardagscadeautjes

Aangezien vriendlief 30 jaar werd in het weekend kwam er ook familie op bezoek om verjaardagskussen uit te delen.

verjaardag

verjaardag

Op zondag ochtend verkies ik gezelligheid boven gezond eten. Iets waar ik geen uitzondering op maak is mijn dagelijkse reiniging. Momenteel gebruik ik het micellaire water van Uriage. Een fijn water dat ik met plezier gebruik. Alleen voor de ogen te ontschminken gebruik ik liever een ander product. Daar vind ik deze niet krachtig genoeg voor.

Uriage micellair water

Het eerste event waar ik in 2018 naartoe ging was er eentje van Nivea. Het event was volledig on point, zoals ik gewoon ben van Nivea. Het merk stelde hun nieuwe releases van het voorjaar voor. Dat zijn er heel wat en het zijn vooral hele leuke producten. Iets om naar uit te kijken!


Zoals de nieuwe Nivea Sun producten.  De Love Sunshine douchegel is gewoon een musthave. De typische zonnebrand geur werd toegevoegd en het ruikt hemels. Ik kan niet wachten om dit thuis zelf uit te proberen.

Nivea Sun

Nivea Essentials
Nivea
Nivea
 samen met Saar

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

3 opmerkingen: