11 feb 2018

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES JANUARI 2018

Eén twaalfde van 2018 is voorbij. Niet te geloven. De maand januari was een maand die vrij rustig was privé, maar eens zo druk op werkgebied. Waardoor ik weinig tijd had om te bloggen en de vrije tijd die ik had het liefste spendeerde aan Alexia.

achter de schermen bij Beauty Treasures januari 2018


achter de schermen bij Beauty Treasures

Het nieuwe jaar werd rustig ingezet. Geen nachtelijk feestgedruis. Nieuwjaarsdag gingen we 's middags eten bij mijn schoonouders en 's avonds brachten we een toost uit op het nieuwe jaar met mijn kant van de familie. Op 2 januari startte ik opnieuw met werken. Geen kerstvakantie voor mij.

De eerste werkweek van 2018 sloot ik af samen met Dorien. Ik ging voor het eerst eten bij Shakerato (Genk). Een leuke zaak. Niet te groot en gezellig om fijn bij te kletsen. We deelden de Italiaanse tapasschotel en dronken een Martini Bellini om het weekend goed in te zetten.
Shakerato

Shakerato

Op zondag benut ik het moment dat Alexia een middagdutje doet om even tijd te nemen voor mezelf. Fijn bloggen of lekker make uppen. De meeste producten die ik voor deze look gebruikte, zijn van de Purple Light collectie van Dr. Hauschka . Prachtig niet waar?

weekend make up

Ik ga super graag uit eten, maar met een kleintje in huis is dat niet altijd evident. Daarom zoeken we naar restaurants/brasseries waar voldoende ruimte is om te zitten met een baby. Corda Bar (Hasselt) vind ik een aanrader. Fijne brasserie keuken voor een goede prijs.

Corda Bar

Ik stuurde een foto in voor de babyspecial van het Belang van Limburg. Zoals zoveel mama's en papa's in Limburg. Maar eerst moest Alexia nog een paar keer op de foto staan. 


Alexia
Alexia

Weekend, tijd voor huishoudelijke klusjes. De rode wangetjes verklappen dat ze bezig is met haar eerste tandje.
Alexia

Ongetwijfeld herinner je de zonnige zondag in de maand januari. Hoe welgekomen was deze dag na al de regen en het grijs weer van de maand december en januari.  Wij maakten een heerlijke winterse wandeling. Lekker warm ingeduffeld.

Alexia

winter wandeling


's Avonds ging ik opnieuw eten bij Corda Bar (Hasselt). Ik probeerde het C-grass uit. Lekker, maar voor de beste steppegras in de regio West-Limburg moet je echt bij frituur/restaurant Stefan & Ann zijn in Heusden-Zolder.

 Corda Bar

Corda Bar


Nieuw in mijn badkamer: het micellaire water van Sothys. Een compact formaat (100ml): makkelijk mee te nemen op reis of om uit te proberen. Je hebt er ook een 200ml verpakking van. Dat lijkt me handiger als je dagelijks micellair water gebruikt.

Sothys micellair water

Samen met Griet ging ik een dagje shoppen in Maastricht. 's Middags kozen we als gezonde lunch voor een salade caprese. Het was lang geleden dat ik nog eens gaan shoppen was. Ik kocht enkele items voor Alexia en een paar dingen voor mezelf.


salade caprese

Namiddag reserveerden we bij TaarT (Maastricht) voor een zoete zonde. We kregen een dessertbordje met drie soorten taart. Mijn favoriet was de citroen meringue. Intussen heb ik wat opzoekwerk gedaan en een eenvoudig recept gevonden voor een frisse citroentaart. Iets dat ik zeker in de lente eens ga uitproberen.


TaarT Maastricht

Ik startte met de collageenbooster Signasol. Een nieuw product dat eind februari in de apotheek te koop zal zijn. Intussen ben ik half weg, dus over een paar weken kan je het verdict verwachten hier op Beauty Treasures.


Signasol collageen

We zijn al een poosje opzoek naar een nieuwe keukentafel. Momenteel hebben we een ronde tafel. Het liefste zou ik opnieuw een ronde willen, omdat het gewoon super gezellig is. Toevallig spotte ik bij Ikea en ovale die ik ook best leuk vond. Doordat je de zijflank kan inklappen, lijkt mij deze tafel handig.


Ikea

Ikea


Fijne zondag!

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

  1. Wat is Alexia toch een schattig, mooi, lief klein dotje 🤗
    Ik ben al benieuwd naar je ervaring met dat collageenkuurtje 😉
    Je make up met de purple light is heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi meisje je dochtertje.leuk blog heb je mooi gedaan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zoveel leuke, en lekkere foto's! Wat een schatje is je dochter toch!

    BeantwoordenVerwijderen