18 feb 2018

REVIEW BARNÄNGEN SHOWER & BATH GEL

Lagom! Het lijkt wel een begroeting, maar het betekent veel meer. In Zweden kent iedereen het woord lagom. Het betekent een uitgebalanceerde levensstijl die veel Zweden erop nahouden. De missie van het Zweedse beautymerk Barnängen is deze unieke mindset te verspreiden. Maak kennis met Barnängen en hun Shower & Bath Gels.

Barnängen bath & shower gel
  
Niet te groot, niet te klein.
Niet te traag, niet te snel.
Niet te veel, niet te weinig.
Met andere woorden? Perfect in balans
Lagom

Het merk clustert authenticiteit, natuur en traditie. Met als resultaat uitgebalanceerde verzorgingsproducten voor het lichaam op basis van Scandinavische ingrediënten. Klinkt heerlijk niet waar? Ik testte de Barnängen Shower & Bath Gels uit.

Het Rituals Range bestaat uit drie kleurrijke bad en douchegels en een verzorgende huidolie (nog niet getest). Ik focuste mij op de bad en douchegels. Een handige twee-in-één dat je zowel als douchegel als badschuim kan gebruiken. Een flacon van 400ml gaat ook meteen een poosje mee. 

Sauna Relax

Barnängen Sauna Relax

Midsommar Glow

Barnängen Midsommar Glow

Glacier Breeze

Barnängen Glacier Breeze

De lijn vond inspiratie bij Zweedse tradities en rituelen zoals het Midzomerfeest, Isvaksbad en de sauna. Voor iedere gemoedstoestand een andere geur. Sauna Relax brengt balans en rust, Glacier Breeze revitaliseert en Midsommar Glow geeft zachtheid aan de huid. Ik gebruik momenteel Sauna Relax in de douche en ik vind dit een hele prettige douchegel. Na het douchen voelt mijn huid niet droog aan. Toch is het aan te raden om na iedere bad of douchesessie je huid te hydrateren. Maar eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik in de winter snel in mijn pyjama spring en regelmatig mijn bodylotion skip.

Barnängen is te koop bij Delhaize en DI. 
Shower & Bath Gel 400 ml - 5.99 euro

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

  1. Ik gebruik momenteel ook de Sauna Relax. In begin twijfelde ik even ... gebruik je het alleen als badschuim en/of was je er jezelf mee? 🙂 Een beetje ervan in mijn bad geeft al een berg schuim alleszins en de geur vind ik wel best relaxerend 🛀😉 Ik beken ook dat ik in de winter in mijn pyjama spring en mijn bodylotion skip 😘

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind de geur van Sauna Relax niet te overheersend en gewoon rustig. Heel fijn.

      Verwijderen
  2. Wat een leuke verpakkingen! Ik ben wel heel erg benieuwd naar de geuren van deze producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat je ze zowel voor de douche als voor het bad kan gebruiken. Sauna & Relax klinkt alvast heerlijk

    BeantwoordenVerwijderen