27 dec 2017

WELLNESS ACADEMIE WIMPERLIFTING

Je hoort het steeds vaker dat vrouwen kiezen voor wimperlifting. Ik snap heel goed waarom. Je hebt gedurende zes weken prachtige wimpers, amper mascara nodig en je wimperkrultang kan je links laten liggen. In het voorjaar liet ik voor het eerst een wimperlifting uitvoeren. Ik was onder de indruk van het resultaat. Ik volgde onlangs via Wellness Academie de cursus wimperlifting. Benieuwd naar mijn ervaring?

Wellness Academie wimperlifting

Wellness Academie is een professionele school waar je terecht kan voor allerlei cursussen binnen de beauty branche. Een professionele scholing op gebied van massage, schoonheidszorg, haartooi, visagie of kunstnagels. De school biedt langlopende - en eendaagse cursussen aan. Perfect als je nieuw bent in de sector of graag rond een bepaald thema bijleert. Ik volgde de eendaags opleiding wimperlifiting.

De opleiding startte om 10 uur 's morgens en eindigde om 17 uur. Een volledige dag verdeeld over theorie en praktijk. Natuurlijk te starten met een stukje theorie over wat de techniek precies is, hoe te werken, materiaalkennis, hygiëne, ... . Doordat de theorie kort en bondig aangereikt werd, zou het wel eens kunnen dat je een stukje vergeet. Maar dat is niet erg, want je krijgt een mooie cursus mee naar huis waar alles nog eens gedetailleerd in vermeld wordt. Na de theorie mocht je per twee oefenen. De wimperlifting werd stapje voor stapje uitgelegd en ik moet zeggen de techniek is niet moeilijk, maar het vraagt oefening en precisiewerk.  De docent, Mieke, stond open voor vragen en creëerde een vertrouwde sfeer waardoor ik geen enkele remming voelde tot het stellen van vragen. Ongeacht of je al enige scholing genoten hebt, deze cursus wimperlifting kan je zeker ook volgen als je geen schoonheidsspecialiste bent. Aan één dag les heb je voldoende om meteen aan de slag te kunnen gaan. 


Heb jij ervaring met wimperlifting of ooit les gevolgd op Wellness Academie?  
 
Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

3 opmerkingen:

  1. Lijkt me heel leuk om te volgen! Ik zou het heel graag eens bij mezelf laten uitvoeren ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat leuk! En kan ik dat dan ook bij jouw laten doen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het diploma en ik kan het, maar ik ben geen zelfstandige. Maar er zijn heel wat salons die tegenwoordig de wimperlifting als service aanbieden. De gemiddelde richtprijs zit tussen 48 en 65 euro per behandeling.

      Verwijderen