7 jan 2018

TIP: BEAUTY WINTER SALE

De solden zijn weer in het land. De ideale moment om je nieuwjaarsgeld van de bomma te spenderen aan leuke outfits. Heb je er al eens bij stil gestaan dat ook in beautyland heel wat mooie kortingen te rapen vallen? Vaak zijn geschenkverpakkingen na nieuwjaar afgeprijsd en producten die het assortiment verlaten voordelig te koop. Ik som je enkele mooie producten en winkels op die de moeite waard zijn om in de maand januari te bezoeken. 

beauty winter sale


Planet Parfum

Bij Planet Parfum worden veel luxe merken gebundeld onder één dak. De place to be om voordelig een parfum of nieuwe dagcrème te scoren. In de solden hebben ze vaak heel wat leuke geschenkverpakkingen van Kerstmis over tegen een voordelige prijs. Of geuren die het assortiment verlaten tegen een gereduceerde prijs. En niet te vergeten de limited editions van het afgelopen jaar tegen een prijsje. Mijn tip: focus op de geschenkboxen. Je krijgt er vaak een gratis extra'tje erbij. 

Planet Parfum Mugler Angel

Aveda - the gift that keeps giving

Geen korting op de Aveda giftsets via de webshop, maar bij aanmelding op de nieuwsbrief ontvang je 15% korting. Check check check!! Aveda staat voor cruelty free lichaam, haar en huidverzorgingsproducten die getest zijn op mensen, niet op dieren. Op basis van plantaardige ingrediënten en Aveda aroma's die ontwikkeld zijn vanuit de kunst en wetenschap van pure bloemen en plantenessences. Het merk werkt voor het 10de jaar op rij samen met de Himalaya Bio-Trade limited papiermakers (HBLP) uit Nepal. Het bekende inpakpapier van Aveda is gemaakt van Lokta papier. Zeer typerend, maar anderzijds ook zeer mooi. Het engagement dat het merk aangaat met HBLP helpt de families te voorzien van basisbehoeften (geld om eten, kledij te kopen, scholing te voorzien voor kinderen etc).

Aveda giftset

OGX 

Een merk dat ik zeer recent beter heb leren kennen. Een sulfaatvrije haarverzorgingslijn met diverse shampoos en conditioners aangepast op je persoonlijke haar behoefte. Speciaal voor het eindejaar waren er giftsets te koop (exclusief bij DI) bestaande uit een bij elkaar horende shampoo en conditioner. Met extra feestelijke geuren zoals Champagne fizz, pink sugar & plum en vanilla & chai spice. Puur gericht op het hydrateren van het haar. Ik gebruik momenteel het Moroccan Argan Oil duo. Prijs kwaliteit zeer fijne producten.

OGX

Yves Rocher

Zonder enige twijfel kan je heel wat solden koopjes bemachtigen bij Yves Rocher. Zowel online als in de winkel. De volledige kerstcollectie is in de aanbieding. Je kan kiezen voor de milde, warme geur van White Vanilla of de sprankelende, frisse geur van Marvelous Berries. Aan jou de keuze. Het aanbod is groot. Er zijn nog heel wat geschenkverpakkingen, maar ook individuele producten zoals lipbalsems, handcrèmes, scrubs, bad- en doucheproducten. Allemaal zonder mineralen oliën en vrij van parabenen.

Yves Rocher

4711 Acqua Colonia

Doet 4711 jou ook denken aan je grootmoeder? Mij alvast wel. Het merk heeft een oubollig imago en daar willen ze vanaf. Het vernieuwde en hippe Acqua Colonia is een geurlijn met diverse colognes op basis van fruitsoorten. Vaak zeer verrassend en lekker. Het setje met vijf mini's is perfect om het merk (opnieuw) te ontdekken. Het formaat is super handig voor in je handtas of om mee te nemen op reis. Hou je ogen even open voor dit setje, mogelijks nu de feestdagen voorbij zijn, tevens in de aanbieding.

4711 Acqua Colonia

Heb jij nog beauty sale aanraders?


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

3 opmerkingen: