4 okt 2017

WIN WIN WIN TOILETTASJE MET SKINCARE PRODUCTEN - GESLOTEN

winactie toilettas met skincare producten

De laatste maanden is het beduidend stiller hier op mijn blog. De komst van mijn dochter zit daar grotendeels voor iets tussen. Mijn dagen zijn goed gevuld en 's avonds ben ik blij om even 'op het gemak' in de zetel te kunnen neer ploffen. Waardoor de fut, de energie, de zin om te bloggen op een lager pitje komen staan is. Wil ik hiermee zeggen dat ik ga stoppen met Beauty Treasures? Hell no! Ik blog nog steeds heel graag en ik wil dit heel graag verder blijven doen. Het kriebelt ook om opnieuw meer te gaan bloggen. Intussen willen ik jou als Beauty Treasures lezer bedanken. Bedankt dat je blijven hangen bent, regelmatig een kijkje komt nemen en nog steeds benieuwd bent wat ik te vertellen heb over beauty & make up. Daarom organiseer ik een nieuwe giveaway. 

Wat kan je winnen? Ik verloot een Armani toilettasje met daarin een GlamGlow slaapmasker, een Bio Beauté by Nuxe Detox masker (luxe sample), Germaine de Capuccini detox energising masker (fullsize), Sothys crème veloutée apaisante dagcrème voor de gevoelige huid (fullsize) en Labello care & colour lipbalsem (fullsize).

Hoe kan je deelnemen?
 
Stuur een e-mail naar beautytreasures@hotmail.be om je deelname te bevestigen en  vergeet niet om je adres te vermelden. Enkel mailtjes met een adres worden als geldig beschouwd. Deelnemen kan tot en met 22 oktober 2017 middernacht. De winnaar ontvangt van mij een persoonlijk bericht. Winactie is open voor Belgische en Nederlandse deelnemers.
Aangezien ik deze winactie organiseer speciaal voor mijn Beauty Treasures lezers, zou ik het fijn vinden mocht je mij volgen via Facebook, Instagram en Youtube.


Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

5 opmerkingen:

  1. Die dagcreme is mijn favoriet! Ik doe graag mee 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie winactie! Succes aan iedereen die meedoet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een weldaad voor je huid. Ik stuur snel een.mailtje😄

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie winactie 👌 Ik doe mee omdat ik nog geen ervaring heb met Germaine de Capuccini en Sothys, maar ik ben er wel heel benieuwd naar, want het lijken mij echt wel 🔝 producten.
    Mijn mailtje komt eraan en succes aan iedereen!

    BeantwoordenVerwijderen