26 sep 2017

3 TIPS VOOR HET VINDEN VAN DE PERFECTE JURK NA JE BEVALLING

Met de komst van een baby verandert je hele wereld. Op voorhand vertellen veel mensen je hoe je leven een nieuwe wending krijgt. Je kan je er wel iets bij inbeelden, maar het zelf ervaren is nog iets anders. Intussen is Alexia drie maanden oud en ik kan het enkel beamen. Ik geniet van elk moment. Mijn dagen zijn goed gevuld met de verzorging van de baby. Eten geven, luiers verversen, spelen, knuffelen en af en toe trekken we er samen op uit.  Aanstaande zondag is Alexia haar eerste feestje, de baby borrel. Het belooft een drukke week te worden vol voorbereidingen. Gelukkig heb ik het meeste al in huis. Woensdag ga ik bij de kapper langs voor een knip en kleurbeurt en de perfecte outfit heb ik tevens op zak. Een outfit waar ik me goed in voel. Ik deel graag mijn drie ultieme tips voor het vinden van de perfecte jurk na je bevalling

  • Draag corrigerend ondergoed (shapewear)
Sexy is het niet meteen, maar efficiënt wel! Zelfs al ben je na je zwangerschap snel terug op je oude gewicht. Het is mogelijk dat je silhouet nog niet meteen terug is. Shapewear helpt om alles net een tikje strakker te maken. 

  • Donkere kleuren
Zwart kleedt af, maar ik begrijp goed dat je niet altijd zin hebt om zwarte kledij te dragen. Andere goede alternatieven zijn donker blauw, grijs, groen en bruin. Combineer goede basics met leuke accessoires  in een accent tint. Tevens kan je met accessoires makkelijk inspelen op de laatste nieuwe trends in de vorm van handtassen, sjaals, juwelen, riemen, … .

  • Draag het juiste model
Als je een buikje overgehouden hebt aan je zwangerschap zijn rokken en broeken met een hoge taille je beste vriend. Hoewel het misschien lijkt dat een broek/rok met lage taille comfortabel zit, gaat je buik makkelijk er overheen rollen. Wat dacht je van een A-lijn kleedje of een high waisted jeans ?


gesponsorde blogpost

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

1 opmerking:

  1. Héél herkenbaar dit ;) Ik ben nu voor het eerst na mijn bevalling op zoek naar een jurkje voor een bruiloft en dat is best een dingetje kan ik je vertellen haha.

    BeantwoordenVerwijderen