19 mei 2014

BIO BEAUTE BY NUXE | MASQUE DETOX VITAMINE

Niet alleen onzuiverheden maar ook stress en weinig slaap maken de huid vaal. Een opkikkertje tussendoor kan nooit kwaad, daarom schafte ik mezelf het Bio Beauté by Nuxe Masque Détox Vitaminé aan. Een ontgiftend masker op basis van sinsaasappelwater. De formule werkt ontgiftend en verhelderend voor een stralende éclat. Dit mini detoxkuurtje zorgt in no time voor een frisse uitstraling. 


De textuur is bijzonder, geen standaard crème masker, maar wel een masker in gel vorm. De dikke gel breng je royaal aan op een goed gereinigde huid en kort even grondig in masseren. Je merkt meteen dat de gel transformeert naar een olie. Vervolgens laat je het masker gedurende een 5-tal minuutjes zijn werk doen. Zodra je, je vingertoppen licht vochtig maakt, verandert de textuur naar een melkachtige substantie. Wat maakt dat je het masker heel gemakkelijk kunt verwijderen. 


Het resultaat is een zachte huid die straalt van gezondheid. Ongelofelijk dat je op zo'n kleine tijdspanne zo'n groot resultaat krijgt. Gezonde glow: check! En daarnaast is het mooi meegenomen dat dit masker overheerlijk ruikt. 


Te koop bij de apotheek. Prijs per stuk 19.90 euro
 
Beauty Treasures

3 opmerkingen:

  1. Oh wat een heeeerlijk product lijkt me dit! De foto's alleen al gewoon! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die textuur ziet er zoo lekker uit :d

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt helemaal iets voor mij dus 🤗 Mijn huid kan wel een opkikkertje gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen