11 sep 2017

T. LECLERC GELÉE DE TEINT SOLEIL ENCAPSULÉ

De zomer lijkt wel helemaal voorbij. Ik had stiekem gehoopt dat september nog wat moois in de aanbieding had, maar ik begin er stilaan voor te vrezen als ik naar de weerberichten kijk. Gelukkig bestaan er fijne beauty producten die je bruin kleurtje in tact kunnen houden of zelfs een bruin kleurtje op je lichaam/gelaat kunnen toveren. De T. LeClerc Gelée de Teint Soleil Encapsulé is een bronzing gel voor het gelaat. Ik vertel je vandaag wat het doet, hoe het werkt en wat ik ervan vind.

T. LeClerc Gelée de Teint Soleil Encapsulé


Mening & Ervaring


De bronzing gel ziet er alvast fantastisch uit. De Gelée de Teint Soleil Encapsulé maakt onderdeel uit van de Sun Chic zomer collectie. Het is mij niet geheel duidelijk of dit product limited edition is of tot het vaste assortiment behoort. In totaal zijn er twee tinten verkrijgbaar: 01 Doré en 02 Cuivre. 

Hoe werkt het precies? Het is een frisse transparante gel met ingekapselde gekleurde bolletjes. Zodra de bolletjes open spatten op de huid kleuren ze en geven ze een gebronsd effect. De kleur 01 Doré is zeer subtiel en geschikt voor de allerlichtste huidjes onder ons. Op mijn huid valt de kleur grotendeels weg en geeft dit enkel een glowy effect. Persoonlijk denk ik dat de meesten 02 Cuivre zullen gebruiken. Deze geeft een natuurlijk bruin effect aan het gelaat. De glow is mooi meegenomen. De verpakking is hygiënisch en makkelijk in gebruik.

T. LeClerc Gelée de Teint Soleil Encapsulé


Conclusie

Een aanrader als je op zoek bent naar een frisse gel die de huid subtiel voorziet van een kleurtje en een glansje. Zonder plakkerig of kleverig aan te voelen. Je kan dit product gebruiken in combinatie met een foundation of apart. Het effect van deze bronzing gel is subtieler dan een bronzing poeder. Bovendien breng je de gel aan over het volledige gelaat en is het lastig (zelfs moeilijk) om dit plaatselijk aan te brengen. De prijs (39 euro) zou ik niet betalen voor de lichte kleur 01 Doré omdat het effect minimaal is. De donkerste kleur is identiek aan Givenchy Mister Radiance en wordt verkocht voor dezelfde prijs. Niet goedkoop vind ik persoonlijk, maar het is een fijn product.

T. LeClerc Gelée de Teint Soleil Encapsulé

T. LeClerc Gelée de Teint Soleil Encapsulé

Verkooppunt

T. LeClerc is een apothekersmerk en kan je bij vele apotheken terugvinden. Naast het vaste assortiment werkt het merk met seizoenscollecties. Ik ontving deze Gelée de Teint Soleil Encapsulé van OnlinePharmaBox. Een betrouwbare online apotheek waar ik in het verleden al regelmatig via besteld heb. De service is snel, de verzending gebeurt via DPD en er is een gratis levering in België vanaf 49 euro. Bijkomend ontvang je bij je eerste bestelling een gratis zachte witte handdoek. Iedere week zijn er andere promo's die zeker de moeite waard zijn om te bekijken en waar je heel wat euro's mee kunt besparen. De bronzing gel kost normaal 39 euro, maar via OnlinePharmaBox kan je deze bestellen voor 31.20 euro (20% korting).

samples

T. LeClerc Gelée de Teint Soleil Encapsulé 30 ml - 39 euro. Via OnlinePharmaBox ontvang je 20% korting en betaal je 31.20 euro.

Beauty Treasures

5 opmerkingen:

  1. Wat een handig product zeg, ik gebruik zoiets graag! Voorheen gebruikte ik een bronzing fluid van Dr/ Hauschka maar dit lijkt me een fijn alternatief!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zou je dit eerder verkiezen om op je lichaam gebruiken?
    Of toch ook op het gelaat, aangezien het lastiger is?
    Ik had best graag willen zien hoe het resultaat op je gelaat was 😘

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Heidi, dit is zeker geen product om te gebruiken op het lichaam. Het is specifiek bedoeld voor het gelaat. Maar je kan het niet plaatselijk aanbrengen zoals je wel kan doen met een bronzer. Deze bronzing gel gebruik je over het volledige gelaat en geeft dan een zonnig kleurtje.
      Ik droeg deze bronzing gel (de lichtste kleur) onder een laagje poeder in deze video.
      http://www.beauty-treasures.be/2017/09/beauty-fashion-haul-duitsland_2.html

      Verwijderen
  3. Ik vind het een erg duur product, ik ben ergens wel geïnteresseerd maar hoelang doe je met dit product?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoe lang weet ik niet precies omdat ik het zelf nog maar in gebruik heb sinds vorige maand. Maar per keer gebruik ik zo'n 2 pompjes en er zit 30 ml in een flesje. Doordat het een pompje is, is het makkelijk te doseren.

      Verwijderen