20 feb 2013

BOURJOIS | HEALTHY MIX FOUNDATION & JIJ KAN DEZE ZELF UITPROBEREN (GESLOTEN)

Misschien ken je het Bourjois Healthy Mix gamma al. Ditmaal wordt het een stukje uitgebreid met nieuwkomers zoals een blush, maar is tevens de formule van de Healthy Mix foundation vernieuwd. Wat mag je verwachten? Een natuurlijk ogende foundation die zorgt voor een stralende, frisse en bovendien gehydrateerde huid. De nieuwe formule bevat nog meer fruit extracten. Onder andere meloen voor het hydratatie peil van onze huid, abrikoos voor helderheid en appel ter bescherming. Daarnaast kristallijne pigmenten die het natuurlijke licht van de huid door laten en vitamine E derivaat. Met als eindresultaat een huid die tot  8 uur lang mooi is, er helder en gehydrateerd uitziet. De teint hervindt een sprankelende uitstraling en is tot 16 uur lang verrukkelijk egaal.

 
Net als de 1,2,3 Perfect foundation van Bourjois biedt deze  Foundation Révélateur d'Éclat Healthy Mix een goede mix aan tussen roze en gele ondertonen. En in het totaal zijn er acht verschillende tinten beschikbaar. Ik ga alvast binnenkort aan de slag met deze uit te proberen maar ik heb ook goed nieuws voor jou!
Want jij kan in avant première, nog voor deze in de winkel ligt, deze Healthy Mix foundation zelf thuis uitproberen. Wat moet je hiervoor doen? Mail naar beautytreasures@hotmail.be en vertel me waarom jij graag deze nieuwe foundation uittest. En welke kleur je wenst te testen. Meedoen kan nog tem 25/02/13. Dus wees er snel bij. Ik zou het erg fijn vinden mocht je dit artikel like op de Facebook pagina van Beauty Treasures . En mij volgen via Bloglovin'. Open voor Belgische en Nederlandse deelnemers. In het totaal kunnen er twee dames deze nieuwigheid zelf proberen samen met mij.
 
 
 
Beschikbaar vanaf eind februari 2013 bij de drogisterij en zelfstandige parfumerie. Prijs per stuk 14.99 euro.

20 opmerkingen:

  1. Geweldig! Ik grijp mijn kans en doe mee. Deze foundation heb ik altijd al eens willen proberen. Ik heb je zojuist gemaild.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, a new version of this? Cool! It was my first foundation ever and it's super amazing especially considering how budget-friendly it is!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben - zelfs zonder ze te testen - overtuigd dat ze geweldig gaan zijn. En eindelijk hebben ze echt mijn kleurtje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik doe mee, ik had de vorige versie en dat vond ik de fijnste foundation die ik al had gehad, maar ik had nummer 52 en die was een tint te donker. Benieuwd of 51 wel goed is!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb hier zulke goede verhalen over gehoord!! Ik ben benieuwd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ha, eindelijk een keer een hele lichte kleur als ik licht vanille zo zie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja inderdaad een ruim aanbod tussen zowel heel donker als heel licht.

      Verwijderen
  7. Leuk! Van de 1 2 3 Perfect foundation ben ik alvast grote fan.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze liggen al zeker een week of 2 in Kruidvat hoor :p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In België normaal gezien nog niet, maar het zou kunnen dat ze in Nederland in bepaalde winkels al gearriveerd zijn.

      Verwijderen
    2. Yup in Belgie, heb toen zelf het nieuwe promostandje in de winkel gezet bij ingang van de folder die week. Hij is wel super :)

      Verwijderen
    3. Echt? Zelf heb ik hem nog niet zien staan. Bij deze week zelfs gaan kijken bij het Kruidvat en bij Ici Paris XL. Maar misschien dat het bij bepaalde winkels afhankelijk is van de levering? Ik ben er zelf ook heel erg benieuwd naar!

      Verwijderen
    4. Ja heb het vandaag eens nagekeken, staat sinds begin februari. Toen hebben ze ook het Bourjois meubel komen aanpassen. Normaal gezien moet dit voor alle Belgische filialen hetzelfde zijn. Maarja moeten ze niet zeggen eind februari en het dan eerder doen. Zit je maar te wachten voor niets :p Of mss doen ze dat om zeker te zijn dat het tegen dan overal is. Wie weet.

      Verwijderen
    5. Klopt, Bourjois zelf zei dat het pas beschikbaar zou zijn vanaf eind februari. Maar des te beter :D dat 'ie er al is :D voor de nieuwsgierigen! Thanks voor de info ;-)!

      Verwijderen
  9. Ik doe mee!, ik heb je meteen geliked op facebook en je bericht.
    Wat een super winactie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hij is al lang te koop bij douglas, ik heb hem al, en het is mijn holy grail geworden, supergoed

    BeantwoordenVerwijderen