28 jan 2012

UNITY COSMETICS TUTORIAL: PERFECT GESTIFTE LIPPEN

Vorige week meldde ik al het goede nieuws dat ik gevraagd ben door Unity Cosmetics voor het maken van tutorials (klik hier om het filmpje te bekijken). Het was voor mij even aftasten of jullie deze tutorials wel wouden bekijken, aangezien het namelijk een Unity Cosmetics only thing gaat zijn. Maar ik vond het wel leuk om hierop een positief antwoord te krijgen. Tenslotte zijn het wel tutorials.

Mijn eerste filmpje is een feit, en ik vond het ontzettend leuk en fijn om nog eens achter mijn camera te zitten en een tutorial op te nemen. Het was weer enige tijd geleden.

Benieuwd naar het eerste resultaat?



Mocht je nog vragen hebben, laat ze zeker en vast weten!

Prijzen
Lippenpotlood 7.50 euro
Lipstick 12.50 euro
Lipgloss 10.50 euro

Alle producten zijn online te koop via de webshop Unity Cosmetics. Via de coupon " Beauty Treasures" bekom je 5 % korting op je bestelling. 

16 opmerkingen:

  1. Echt superleuk dat je dit mag doen! Leuk filmpje :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond de eerste look het leukste,(staat je ook beter in mijn ogen). Het viel mij alleen op dat je de lippenstift niet met een kwastje aanbrengt, dat vind ik persoonlijk fijner. Maar wie weet wie is dat een persoonlijke voorkeur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleur ! Staat je echt goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel fijn filmpje met goede tips! Thx!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goed filmpje! Ik vind je tweede look het mooiste, rode lipstick staat jou fantastisch! Die visagisten tip met de concealer stick vind ik geniaal! Vooral met donkere lipstick of zoals in jouw geval rode lipstick, ga ik er nog wel eens naast en kan ik op deze manier corrigeren en misschien ook wel ervoor zorgen dat het niet doorloopt. Hele goeie tip waarmee ik zeker mijn voordeel zal doen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Laat het me zeker en vast maar eens weten als je het gebruikt hebt, hoe de tip jou bevalt!

      Verwijderen
  6. Leuk filmpje! Fijn ook dat je gewoon laat zien dat je een foutje gemakkelijk kan corrigeren, overkomt ons allemaal wel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk filmpje! Beide lippen vind ik je goed staan, maar de rode lippen geven je een klassieke uitstraling, heel netjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Proficiat met je eerste filmpje voor UC!Toch bewonderenswaardig hoor, al je tijd en energie + combinatie met je job.
    Ik ga look 1 eens uitproberen. Look 2 is ook schitterend, maar niet echt passend voor mij.Hou meer van naturel. Wel prachtig bij jou!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is niet altijd even gemakkelijk de combinatie voltijds werken, bloggen en mijn mijn avondschool maar iets wat je graag doet :D daar maak je graag tijd voor! Bedankt voor je reactie

      Verwijderen
  9. Ik vind het een geweldig filmpje!!
    Zo goed, rustig en duidelijk uitgelegd.... echt super!
    Ik kijk nu al uit naar de volgende....

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Steffi, namens Unity Cosmetics erg bedankt voor deze mooie duidelijke uitleg. Ik weet zeker dat de toekomstige filmpjes die je voor ons gaat maken net zo goed zullen worden!

    BeantwoordenVerwijderen