16 aug 2017

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES JULI 2017

De maand juli is niet meteen de spannendste maand om aan jullie te tonen. Mijn dagen waren hoofdzakelijk gevuld met de verzorging van Alexia en als ontspanning Netflix kijken. Toch benieuwd? Kijk snel verder.


achter de schermen bij Beauty Treasures

Toen ik zwanger was, ging ik strikt om met hetgeen je niet mag eten. En iets wat je niet mag, mis je natuurlijk. Zo was ik blij om na al die tijd opnieuw een pistolet te kunnen eten met martino erop. 

martino

Ons eerste uitje met zijn drie'tjes was naar mijn ouders op zondag avond. We aten er naar goede gewoonte samen met zijn allen. Mijn mama zorgde voor een uitgebreide kaastafel (omdat ik nu opnieuw alle soorten kaas mag eten). Zoals je ziet, speelt eten een grote rol in mijn leven (hihi).

kaastafel

Mooi weer dus tijd om de kinderwagen uit te testen!

wandelen

De nachten zijn kort met een baby in huis. Een dutje af en toe overdag is welkom. 

dutje doen

Zowel de aardbeien als de blauwe bessen zijn van bij een plaatselijke boer. Ik eet zeer graag vers fruit. De zomer is dan ook mijn favoriet seizoen qua fruit vanwege het ruime aanbod. 

fruit

Weinig tijd, maar toch nood aan een hydra shot? Het Uriage AquaPrécis masker is een gelmasker dat je vijf minuten laat inwerken en afneemt met een tissue. Een masker met weinig tierlantijntjes. Gewoon efficiënt. In de zomer vind ik het prettig om dit masker te bewaren in de koelkast.


Uriage AquaPrécis masker

Op 8 juli was Griet jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden! De tafeldecoratie was alvast instagram waardig :-).


verjaardagsfeest

verjaardagsfeest

Sinds eind vorige maand hebben we een Netflix abonnement. Ik startte met de serie Pretty Little Liars te kijken. Amai dit is zo verslavend! Heeft iemand nog aanraders op gebied van series? 


netflix

Telt een aardbeientaartje ook als fruit eten (hihi)?


aardbeientaartje


Bij Kruidvat kocht ik een aantal items met een flinke korting. Als er goede aanbiedingen zijn, voorzie ik het gezin van een klein voorraadje. Ik vind het altijd fijn om producten op reserve te hebben. Wat kocht ik? Borstvoedingscompressen, Silan wasverzachter, AXE deo, Tahiti & Ushuaia deo's (voor mijn moeder) en Taft haargel.

Kruidvat

Nog meer verse groentjes van eigen kweek. Yummie!

groenten van eigen kweek

Mijn broer en schoonzus kwamen langs. We organiseerden een BBQ. Jammer genoeg was het te koud om 's avonds buiten te eten. Bijgevolg gewoon BBQ binnen. Vriendlief maakte heerlijke scampi's op de BBQ als voorgerecht.

BBQ

Mijn ouders vonden op zolder tijdens een grote kuis nog wat oud speelgoed van mij. Pure nostalgie!


Micky Mousse

Polly Pocket

Lekker knuffelen met mijn engeltje.


selfie

De maand juli heeft voor ons een bittere nasmaak, want Alexia werd opgenomen in het ziekenhuis gedurende 9 dagen. Dit hadden we als kersverse ouders niet zien aankomen. 9 dagen lang heb ik overleefd op pure adrenaline. Op dat moment kan je de hele wereld aan, je moet wel, maar nadien is de terugslag eens zo groot. En dat heb ik ook goed gemerkt. Intussen gaat het goed en is ze genezen, hoewel er nog wat bijkomende onderzoeken moeten gebeuren.

ziekenhuis
ziekenhuis
Beauty Treasures

3 opmerkingen:

 1. Ondanks dat je weinig slaapt zie je er toch goed uit Steffi! Ook je kleine pruts!
  Alleen die 9 dagen in het ziekenhuis moeten vreselijk zijn geweest 😥
  Moeten de bijkomende onderzoeken nog gebeuren?
  Fijn dat je weer alles terug mag eten, geniet er dan nu ook maar weer van 😋
  Metie Griet had inderdaad mooi de tafel gedekt 😉 Inderdaad een foto waard!
  Jij vindt het blijkbaar ook leuk om productjes in voorraad te hebben 😉😊
  Ik denk dat hier intussen ook wel 9 dozen staan met voorraad 😅
  En uiteraard kan er nog altijd wel iets bij 😄
  Gelukkig zijn er nog wat mooie momenten geweest. Hopelijk hebben deze het leed een beetje verzacht 😘😘😘

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh die Polly is wel heel toepasselijk met de baby. Alexia is echt een cutie! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Foodies for life! :)
  Echt chapeau hoe je omging met de opname van Alexia, ik heb bewondering voor je! Blij dat alles weer goed gaat met de poppemie. De tijd gaat zo snel als ik dit terug zie

  BeantwoordenVerwijderen