28 jan 2015

WIN WIN WIN | EEN GOSH MAKE UP SET - GESLOTEN

In december kreeg ik de vraag of ik nog een jaartje langer Gosh Ambassador wou zijn. Ik moest niet lang nadenken. Onderbehoud van enige vergissing ga ik mijn vijfde jaar in als Gosh Ambassador! Zo'n feestelijke gebeurtenis kan ik niet zo maar laten passeren. Natuurlijk besef ik dat dit niet mogelijk zou zijn zonder jullie als fantastische lezers! Daarom mijn return vandaag om jullie te bedanken! Wat kan je winnen? Een Gosh make up set met daarin een wenkbrauwkit, Melon blush, oogschaduwquad Tempting Purle, lipgloss nr 068 en oogpotlood Funky Violet.  Bijna alles om een leuke Valentijnslook te maken!Hoe kan je deelnemen?
Aangezien ik deze winactie organiseer speciaal voor mijn Beauty Treasures lezers, zou ik het fijn vinden mocht je mij volgen via Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin' en Youtube. Stuur ter bevestiging een e-mail naar beautytreasures@hotmail.be om je deelname te confirmeren en vergeet niet om je adres te vermelden. 

Extra bonuspunten
Twitter: (RT=sweet) Win een make up set van Gosh via . Alle info omtrent de winactie vind je terug op  

Facebook: Win een make up set van Gosh via @beautytreasures.be . Alle info omtrent de winactie vind je terug op

Deelnemen kan tot en met 8 februari 2015. De winnaar ontvangt van mij een persoonlijk bericht. Veel succes en mailen maar!


Beauty Treasures

18 opmerkingen:

 1. Wow! Super leuke actie!
  Ik doe zeker mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh la la, da's de moeite, count me in :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf, ik doe erg graag mee...en ga je direct even mailen...
  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe ook nog graag mee :-)
  De mail is al onderweg.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik waag heel graag mijn kans want met een dochter van 18 heb je daar nooit genoeg van !! Overal volger, overal gedeeld ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fantastische winactie!
  Ik ben al een tijd fan van de lipgloss van Gosh en wil dolgraag de andere producten uitproberen.
  Ik volg je op facebook, instagram en bloglovin en plaatste een hartje bij dit artikel.
  En nu duimen!
  Liefs Lien (lienvdw@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Liked & shared voor de vriendin :-)

  BeantwoordenVerwijderen