3 jan. 2015

URIAGE | AQUA PRECIS INSTANT MASKER

Hopelijk heb je genoten van de feestdagen! De meeste feestjes zijn voorbij of wie weet heb je links of rechts nog enkele party's in het vooruitzicht. Hoogtijd om je huid te voorzien van een plens hydratatie. Vandaag de eerste afterparty detox masker tip! Zodat je er aanstaande maandag als je terug op het werk/school verschijnt er fris en fruitig uitziet. Uriage Aqua Précis Instant masker is de redder in nood.


Deze fluwelige azuurblauwe gel zorgt voor een heerlijk verfrissend gevoel op de huid. Door omstandigheden buiten onze wil, denk maar aan airco, verwarming, wind, kou, ... raakt onze huid gedehydrateerd. Een combinatie tussen organische osmolyten en natuurlijke minerale osmolyten afkomstig uit het Thermaal water dragen bij om de perfecte vochtbalans in de huid opnieuw te herstellen. Osmolyten zijn moleculen die zich als een spons gedragen om vocht vast te houden en ze spelen een belangrijke rol in het vochttransport in de huid. 

Doordat het een express masker is, is de inwerktijd kort (slechts een vijftal minuutjes) waarna je het kan afspoelen met lauw water of het overtollige verwijderen met een tissue. Perfect om 's morgens onder de douche te laten inwerken of aanbrengen net voor je 's avonds uitgaat. Mijn huid ziet er na dit korte me-time moment een stuk frisser uit. In de zomer lijkt mij dit een heerlijk masker om in de frigo te bewaren om zonnebrand te verzachten. 


Ik vond dit instant masker online via OnlinePharmabox.be een fijne Belgische online apotheek met een betrouwbare service. Pakjes worden snel verzonden en bij je eerste aankoop krijg je een mooie handdoek erbij. Mocht je geïnteresseerd zijn in dit masker, dan moet je zeker deze cadeauverpakking eens bekijken met daarin het masker, een dagcrème (uit hetzelfde gamma) en het eau Thermale voor een paar euro'tjes meer.

Uriage is te koop bij de (online) apotheek 
Express masker 40 ml - 13.12 euro via OnlinePharmabox.be (normale prijs 16.40 euro)

Beauty Treasures   
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

3 opmerkingen: