7 aug. 2017

L'OCCITANE TERRE DE LUMIÈRE

L'Occitane Terre de Lumière

L'Occitane is een merk waar ik instant vrolijk van word. Ze hebben een ruim aanbod geurlijnen en fijne producten waar iedereen zich in kan terugvinden. De nieuwste geurlijn Terre de Lumière is een schot in de roos. De inspiratie voor de nieuwe geur vonden de makers in de tijdloze schoonheid van het gouden uur.


Het gouden uur in de Provence is het uur waarop het licht op zijn mooist is. De hemel is op dat moment indrukwekkend en staat in vuur en vlam waardoor alles overgoten wordt met een gouden gloed. Dat gevoel, deze emotie werd gevangen en getransformeerd in een nieuwe geur Terre de Lumière. Daar waar L'Occitane zich in het verleden altijd focuste op één ingrediënt, belicht deze nieuwe geur vele facetten.

L'Occitane Terre de Lumière

Topnoten: roze peper, bergamot en muskuszaad
Hartnoot: lavendelhoning
Basisnoten: witte muskus, tonkaboon, bittere amandelessence en acaciabloemen

Een eenvoudige, maar elegante verpakking geeft vorm aan deze eau de parfum. De geur opent zeer fris en unisex. Het zoete hart neemt vrijwel kort erna over en geeft een gourmande toets aan het geheel. Ook al houd je niet van zoete parfums, deze is niet mierzoet, maar heeft een mooi evenwicht tussen frisheid en vrouwlijke zachtheid.

Ik ben grote fan van geuren die de hele dag aanwezig blijven en dat is bij deze het geval. Hierdoor hoef ik mijn parfum doorheen de dag niet bij te werken tenzij ik 's avonds nog iets leuks op de planning staan heb. Dan spray ik graag even bij. 

Wat denk jij van deze nieuwe zomergeur?

L'Occitane Terre de Lumière eau de parfum 50 ml - 65 euro/90 ml - 89 euro

Beauty Treasures

2 opmerkingen:

 1. Die wil ik wel eens aan snuffelen ... Niet verkrijgbaar in een parfumerie?
  Momenteel gebruik ik Chance van Chanel. Daarvoor had ik Valentino Valentina. Dat vond ik een heerlijk parfum!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Neen L'Occitane is niet te koop bij de parfumerie. Wel via L'Occitane stores, hun e-shop of soms bij natuurwinkels (zoals het 't Calorietje in Hasselt).

   Verwijderen