8 apr 2017

M.A.C SHADESCENTS CRÈME D'NUDE

Hoe leuk is een matching parfum en lipstick? Ik vind het alvast een tof concept. De M.A.C ShadeScents collectie combineert zes bestseller lipsticks en creëerde een bijpassende geur in de vorm van een eau de parfum. 

M.A.C ShadeScents Crème d'Nude


M.A.C ShadeScents Crème d'Nude
  

Crème d'Nude lipstick

Grote fan van nude lips? Dan moet je M.A.C Crème d'Nude gewoon in huis halen. Het is een zeer gekende lipstick kleur binnen het M.A.C assortiment en geliefd bij veel vrouwen. De Cremesheen finish geeft een subtiel glansje aan de lippen en de lipstick brengt makkelijk en opaak aan. De kleur is een stuk lichter dan mijn eigen lippen maar gelukkig is het geen beige/bruine nude kleur. Dergelijke tinten verbleken je lippen en bijgevolg je volledig gelaat. Er werd een hintje aan kleur toegevoegd aan deze Crème d'Nude lipstick waardoor het een passend plaatje is.

Momenteel te koop in een limited edition jasje. Echter behoort deze lipstick tot het vaste assortiment en kan je deze in de gewone standaard verpakking het hele jaar door kopen.



Crème d'Nude eau de parfum 

Het lijkt me vreselijk moeilijk om een bijpassende geurcreatie te maken bij zo'n bestseller lipstick als Crème d'Nude. In december mocht ik in avant première de nieuwe ShadeScents geuren ruiken tijdens een beauty event. De klik was er niet meteen. Het zijn zes tamelijk uitgesproken geuren met elk hun eigenheid. Crème d'Nude is een Oriëntaalse geur met als topnoot neroli. Suède, karamel en muskus in het hart en in de basis vanille en amber. Wat maakt dat dit een zeer warme, romige geur is. Niet meteen een frisse voorjaarsgeur. Geuren zijn zeer persoonlijk en je hebt er een klik mee of niet. Daarom is het goed als je interesse hebt, om bij een M.A.C store de ShadeScents geuren zelf te gaan ontdekken. Hoewel de geur niet 100% mijn ding is, merk ik dat ik regelmatig gecomplementeerd word als ik deze geur draag. 

M.A.C ShadeScents Crème d'Nude
M.A.C ShadeScents Crème d'Nude


Te koop bij een M.A.C store of via de M.A.C eshop.
M.A.C Crème d'Nude lipstick - 19.50 euro
M.A.C Crème d'Nude eau de parfum 50 ml - 51 euro


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

  1. Kleurtje is niks voor mij maar wel een leuk bedacht concept!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het wel een leuk concept maar zo jammer dat ik niet met 'nude' sta. Er zijn natuurlijk ook fellere kleurtjes om te proberen ☺.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Karamel in de parfum ... 🤔 Hmm, niet meteen iets voor mij.
    Geef mij maar eerder iets wat lekker fris ruikt en aanvoelt.
    Deze Crème d'Nude lipstick vind ik maar niks. Echt flatterend vind ik deze niet. Een subtiel glansje vind ik dan wel weer fijn ❤
    Zou je voor jezelf 'iets' ervan kopen?
    Het is wel een heel leuk idee 👍

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik las onlangs dat het de nieuwe trend is om karamel toe te voegen aan parfum geuren :-). De geur zelf is niet mijn ding, maar dat heeft louter met persoonlijke voorkeur te maken. De lipstick is een aanrader als je houdt van nude lips.

      Verwijderen
  4. De geur lijkt me wel lekker, eigenijk. Maar goed, dat weet je toch pas als je hem echt ruikt en draagt. Crème d'Nude heb ik zelf nooit geswatcht, is wel een heel gekende kleur, dus de naam deed meteen een belletje rinkelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geen idee dat er zoiets bestond als een lipstick met matching parfum, maar ben nu wel benieuwd geworden naar de geur. Mooie kleur lipstick alvast.

    BeantwoordenVerwijderen