6 nov 2016

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES OKTOBER 2016

Ik vind dat elk seizoen zijn charmes heeft en ik probeer hier ook optimaal van te genieten. Echter in oktober stelde ik de herfst nog even uit door de zon op te zoeken. Nu is het definitief, een ommekeer is niet meer mogelijk. Bij deze, ik ben officieel klaar voor de gezellige, cosy avonden onder een dekentje met (geur)kaarsen, een romantische komedie en een lekkere cappuccino! Goodbye October, Hello November! 
Achter de schermen bij Beauty Treasures
Is het toegelaten om jullie te laten weg mijmeren bij enkele fijne vakantiefoto's? Vriendlief en ik vlogen naar Egypte (Hurghada) en genoten van een zonovergoten vakantie in alle luxe. Het hotel Sensimar Premier Le Rêve is een adults only hotel en zou ik aan iedereen aanraden. Tenminste als je geen kids hebt, want die zijn niet toegelaten. Het is een fantastisch hotel met lekker eten, een top service en waar je optimaal kunt genieten van elkaar.

Om de pijn van vertraging te verzachten, trakteerden we onszelf op een Starbucks koffie. Ik koos voor Pumpkin Spice Latte. What else?

Starbucks Pumpkin Spice Latte

's Morgens voor we gingen ontbijten, gingen we zo'n half uurtje chillen aan het zwembad. Het idee van niets moet, alles mag, vond ik heerlijk. Het fascineerde mij ook om te zien dat op ieder moment van de dag de lucht hemelsblauw was. Geen enkele keer heb ik een wolkje bespeurd.

Hurghada Sensimar Premier Le Rêve
Hurghada Sensimar Premier Le Rêve
 Hurghada Sensimar Premier Le Rêve
 Hurghada Sensimar Premier Le Rêve

Vriendlief verraste mij met een prachtige blos bloemen op de hotelkamer. Hij had het stiekem voor mij geregeld en de bloemen zijn netjes geleverd toen wij gingen eten, zodat de verrassing helemaal compleet was.

Hurghada Sensimar Premier Le Rêve
Hurghada Sensimar Premier Le Rêve
Hurghada Sensimar Premier Le Rêve

We gingen twee keer op uitstap. Op maandag deden we een city tour door Hurghada city. Zeer interessant om de stad te verkennen en meteen ook meer te weten te komen over de Egyptische cultuur en gebruiken. Zo bezochten we oa een moskee, de lokale markt, een koptische kerk, een Bedoeïen shop gespecialiseerd in etherische oliën, ... .

Hurghada groentenmarkt

Hurghada groentenmarkt
Hurghada
Hard Rock Cafe Hurghada
Hurghada

De tweede uitstap was ook meteen het hoogtepunt van mijn vakantie: een snorkeldag op zee. De Rode Zee staat gekend voor zijn hoog zoutgehalte waardoor je zonder dat je moeite moet doen, kan drijven, maar ook voor de prachtige koraalriffen. De plekken waar een rif is, kan je snel herkennen, want daar kleurt de zee van koningsblauw over naar turkoois blauw. Prachtig om te zien. Ik spotte zelfs een aantal keer de welbekende Nemo vis!

Hurghada snorkelen


Hurghada snorkelen

Als beauty blogger had ik een hele resem zonneproducten mee. Ik merk nu pas dat onze geliefde Nivea Protect & Bronze beschermende olie SPF 30 (200 ml - 16.59 euro) er niet op staat. Deze was zowel van mij als vriendlief de favoriet. Smeert lekker uit, ruikt zalig, geeft een mooi glansje aan de huid en werkt goed. De eerste dagen zijn we fanatiek aan de slag gegaan met de Klapp Immun Sun SPF 50  (200 ml - 22 euro) te samen met de La Roche Posay Anthelios Invisible Face Mist SPF 50 (75 ml -12 euro). Een hoge bescherming gecombineerd met een lichte spray die je over het gelaat heen sprayt. Kan zelfs over make up heen. Wat een uitvinding! Maar helaas is het formaat klein, waardoor deze razend snel op ging. De Clephar zonnecrème SPF 30 (200 ml - 23 euro) is een echte crème die wat meer tijd vraagt om open te smeren, maar doet qua werking prima zijn best. Deze lijkt mij vooral een aanrader als je een gevoelige, droge huid hebt. Daarnaast mijn geliefde L'Oréal Professionnel Solar Sublime beschermende hairspray, de hannah Full Lips lipbalsem met SPF 15 en de SoLait Smart Sun indicator polsbandjes. Dat laatste leek mij vooral handig voor mijn vriend. Zodat hij tijdig gearlarmeerd werd dat hij zich diende in te smeren, maar naar mijn idee verkleurde het bandje amper. Geen aanrader.

zonneproducten

Terug thuis, was het opnieuw een realiteitsshock met het temperatuurverschil. Het was namelijk in Hurghada dagelijks 36°. Je snapt meteen wat ik bedoel, niet? Thuis lagen een aantal postpakketjes op mij te wachten inclusief een lief kaartje van een PR lady.

Beauty Treasures pakketjes
Beauty Treasures pakketjes

Tijdens mijn wekelijkse boodschappen shopte ik enkele beauty essentials. Dit doe ik zeer vaak bij Lidl omdat hun beauty assortiment best uitgebreid is en voor standaard producten meer dan prima zijn.

Lidl Cien

Wie mij volgt via instagram weet dat ik een echte foodie ben. We gingen met de familie uit eten bij Il Canniccio in my hometown.  
 
Il Canniccio
Il Canniccio

Darphin nodigde mij uit om kennis te maken met hun nieuwste skincare lancering: Lumière Essentielle. Twee producten (olie serum en olie gel crème) met een hydraterende werking die tegelijkertijd de huid verheldert en voller maakt. Darphin kende ik wel van naam, maar ik heb nog nooit producten ervan getest. Hier gaat zeer binnenkort verandering in komen. Samen met Stamatia genoot ik van het event dat tot in de puntjes verzorgd was met lekker hapjes, Champagne, een geur DJ en een bijhorende Darphin handmassage.


Darphin Lumière Essentielle
Darphin Lumière Essentielle
Darphin Lumière Essentielle
Darphin Lumière Essentielle Darphin Lumière Essentielle
Darphin Lumière Essentielle Darphin Lumière Essentielle

Filmpje kijken en kokos ijs smullen. Vorige maand had ik als aanrader een cheesy romantische komedie, afgelopen maand ging ik in de cinema naar 'De Premier' kijken. Aanrader!


achter de schermen bij Beauty Treasures

Samen met Dorien ging ik voor het eerst eten bij Peppe's in Genk. Ik had er hoge verwachtingen van en ik moet toegeven het eten was er lekker. De bediening daarentegen kan beter! Ik ging voor een vegi pasta met seizoensgroentjes en burrata.

Peppe's

De maand eindigde met een fijne coffeedate met Griet. Ik had haar al een tijdje niet meer gezien doordat ik op vakantie was, dus we hadden het een en ander bij te praten. Ik koos bij Coffee Café (Hasselt) voor een hazelnoot cappuccino Black Widow en een stuk Oreo taart.

Coffee Café

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

  1. Die vakantie zag er zalig uit. Mooie foto's allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het event van Darphin lijkt me erg gezellig.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zag er een zalige vakantie uit, zo lief dat hij die bloemetjes had geregeld!
    En ja, die kokos ijs, mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat kokos ijs! Mmmmm
    Heerlijk om wat zonnige vakantie foto's te zien tijdens zo'n herfstachtige dagen

    BeantwoordenVerwijderen