7 nov 2016

THE BODY SHOP 24 HAPPY DAYS ADVENT CALENDAR

Het is zover, de adventskalenders zijn opnieuw te koop. Een ideale manier om jezelf onder te dompelen in de kerstsfeer en je voor te bereiden op de feestdagen. Voor het derde jaar op rij heb ik een adventskalender in huis. Vorig jaar de Sothys adventskalender (perfect voor skincare addicts) en in 2014 eentje van The Body Shop. Aangezien deze mij zo goed beviel, ben ik blij dat ik de 24 Happy Days adventskalender ontving ter review. 

The Body Shop 24 happy days advent calendar

The Body Shop zorgt naar jaarlijkse traditie voor een indrukwekkend cadeau. Twee jaar geleden was het een kalender waarbij je dagelijks een deurtje opende, nu is het een echt doosje dat je kan uitpakken.


The Body Shop 24 happy days advent calendar

De adventskalender ziet er magnifiek uit. Het design vind ik super mooi zonder dat het merk afbreuk doet aan hun herkomst. Er is altijd een (kleine) verwijzing naar hun fairtrade projecten of een campagne die ze ondersteunen. Dit jaar gaat een deel van de opbrengst van de geselecteerde Kerst cadeautjes naar het Bio Bridges project dat in mei 2016 opgestart werd. The Body Shop zamelt hiermee geld in om regenwouden te helpen beschermen evenals de wilde diersoorten die erin leven, verspreid over drie landen (Vietnam, Indonesië en Maleisië).

The Body Shop 24 happy days advent calendar

In totaal zijn er drie soorten kalenders te koop: de 24 happy days advent calendar (75 euro) die je in deze blogpost ziet, de 24 happy days deluxe advent calendar (100 euro) en de 24 happy days ultimate advent calendar (115 euro). Waarbij de inhoud verschillend is naar gelang de variant. Een aantal producten herken je in iedere box.

The Body Shop 24 happy days advent calendar

Ik geef nog niets prijs van de inhoud, al kan ik wel verklappen dat het een mix is van hun bestsellers en hun gloednieuwe producten uit The Body Shop kerstlijn. Alles komt aanbod denk maar aan lichaamsverzorging, huidverzorging, parfum, beauty accessoires en make up. 

Te nieuwsgierig? Online vind je zonder enige moeite de volledige inhoud terug. Maar ik bewaar alles nog even ongeopend en ga vanaf december dagelijks een doosje openmaken. Waar je zeker via instagram en snapchat (beautytreasures) van mee kan genieten.

The Body Shop 24 happy days advent calendar

Te koop bij The Body Shop sinds november 2016.

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

7 opmerkingen:

 1. Oeh ik ben zo benieuwd naar de inhoud :-) Klinkt alvast wel goed! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zal zeker de moeite zijn, daar twijfel ik niet aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem zo ontzettend gaaf! Maar heb mijn geld uitgegeven aan de halve kerstcollectie van The Body Shop...haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wauw ziet er super leuk uit, wil ik ook wel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die beauty adventkalenders zijn echt leuk hé. Deze zit echt vol met leuke goodies !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spannend altijd zo'n adventskalender. Ik vrees dat ik te lang gewacht heb, want bij de meeste merken die er eentje hebben zijn ze uitverkocht :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Griet Lucas in Wijnegem Shopping Center heb ik ze voorbije woensdag nog gezien ;)
  Toch leuk om iedere dag 1 pakje open te maken, toch heb ik er geen gekocht.
  Je kan moeilijk alles kopen wat je leuk vindt, zou voor mij zeker veel te veel zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen