1 sep 2013

ACHTER DE SCHERMEN | HET JOHNBEERENS.COM EVENT

Afgelopen vrijdag vond er in Goirle (nabij Tilburg) een event plaats georganiseerd door de beautywebshop JohnBeerens.com. Het was de eerste keer dat ik aanwezig was op een event georganiseerd door hun. Op voorhand was het even spannend aangezien ik voor de eerste keer in Nederland naar een event ging. Maar het verliep allemaal vlot, in no time had ik enkele gezellige dames gevonden om een babbeltje mee te slaan.
 
 
Het was een druk programma. Diverse merken (die te koop zijn op de webshop) kwam langs voor presentaties, demo's, ... te geven. Enkele merken kende ik al zoals Marc Inbane, Kardashian Beauty en The New Black. Daarentegen de merken Fuente en Burkley waren nieuw voor mij.
 

Marc Inbane

The New Black
 

Fuente
Wist je trouwens dat CHI het best verkochte merk is op de webshop? Verder heb ik nog een kleine sneak preview van de nieuwste Biosilk lijn die binnenkort gelanceerd gaat worden. De Volumizing Therapy lijn is een gamma bestaande uit zes producten voor het creëren van veel volume. Deze maakt mij benieuwd naar meer!
 
 
 
In de namiddag bezochten we het bedrijf Burkley dat gelegen is vlakbij de HQ van John Beerens. Het is geen beauty merk, maar wel een bedrijf gespecialiseerd in lederwaren. En daarmee bedoel ik dan handtassen en portemonnees. Hierover vertel ik je later nog meer! Aangezien ik onder de indruk ben van hun aanbod prachtige handtassen. Ook bezochten we een handtassen ontwerpster Anna (tevens in de buurt van de HQ). We kregen bij haar de mogelijkheid om prachtige armbanden zelf te maken uit leer. Mijn nieuwe armband zie je voorbij komen in het filmpje hieronder. Verder vertel ik in de video over het event zelf & over de producten die ik mee naar huis kreeg om te testen!
 

 
En mocht je een klein impressie willen van de sfeer en het event zelf? In het filmpje heb ik enkele korte vlog stukjes na elkaar geplakt.
Verschrik half weg het filmpje niet want dan wordt de muziek ineens heel luid! Want 's middags was er namelijk een party bus. Was echt een leuke middagpauze als je houdt van dansen, leuke muziek en uit de bol gaan (me likes).
 

21 opmerkingen:

  1. Klinkt als een geslaagd event! Ik was er ook voor uitgenodigd maar kon er helaas niet bij zijn. Wat heb je trouwens een ontzettend leuk shirt/jurkje aan!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Was ook erg fijn, wat jammer ik had graag een babbeltje met je gemaakt!

      Bedankt!

      Verwijderen
  2. Klinkt erg leuk! Tof je dit hebt kunnen doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er leuk uit! Ik wou ook graag gaan, maar vanuit West-vlaanderen was het helaas echt te ver. Op die party bus zou 'k ook echt wel de saaie belg geweest zijn haha :p Leuke goodiebag trouwens :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. was een ontzettende gezellige dag, leuk om je gezien te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben wel eens benieuwd naar de tanningspray !
    Fijn dat je zoveel staaltjes hebt meegekregen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Over de tanningspray komt dinsdag een volledig artikel over online!

      Verwijderen
  6. Wat heb je er een leuk filmpje van gemaakt! Fuente is trouwens een Nederlands merk (ik was er wel vanaf het begin ;) ) en het klinkt alleen heel exotisch! Ik was ook geïnteresseerd in de spray die jij hebt, maar ook in de UV beschermende conditioner, en ik kreeg die laatste. Dus ik kom bij jou lezen hoe de spray is!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ah super ik dacht dat het Spaans was, zo klinkt het. Leuk om te weten dat het Nederlands is!

      Ben ook benieuwd naar jouw review!

      Verwijderen
  7. Klinkt echt al een fijne event! Tof dat je geweest bent! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik moet de filmpjes nog bekijken maar ik ben er zeker van dat het super geslaagd was. Kon er niet bij zijn, teveel andere verplichtingen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Was ook mooi verzorgd allemaal, hopelijk ben je er de volgende keer bij ;-)!

      Verwijderen
  9. Hi Steffi,
    Ik vond het erg leuk je te leren kennen op het event. Ook ik vond het een erg geslaagde dag, en heb je filmpjes met plezier bekeken! Go team Biosilk! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen